În urma scandalului sexual în care e implicat, Primăria din Câmpulung Muscel i-a retras lui Aurel Bălășoiu o medalie acordată anul acesta. Edilul Elena Lasconi: „Deputatul PSD nu o merită”

În urma scandalului sexual în care e implicat, Primăria din Câmpulung Muscel i-a retras lui Aurel Bălășoiu o medalie acordată anul acesta. Edilul Elena Lasconi: „Deputatul PSD nu o merită”
Primarul Municipiului Câmpulung Muscel (județul Argeș), Elena Lasconi (s) / FOTO - Facebook
Publicat: 02/10/2022, 16:21
Actualizat: 02/10/2022, 20:39

Primarul Municipiului Câmpulung Muscel (județul Argeș), Elena Lasconi, a anunțat duminică, printr-o postare pe contul său de Facebook, că a decis retragerea medaliei „Câmpulung 500” deputatului PSD Aurel Bălășoiu, decernată cu ocazia festivității oficiale „Zilele Câmpulungului” de anul acesta.

Motivul îl constituie scandalul sexual în care este implicat acesta, fiind acuzat că a întreținut relații intime cu minori.

„Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere. Deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze”, a scris Elena Lasconi pe rețeaua de socializare.

Medalia „Câmpulung 500” / FOTO – Facebook

Sâmbătă seară, PSD a anunțat pe contul de Facebook că liderii partidului au decis excluderea deputatului Aurel Bălășoiu din rândurile social-democraților, fără să facă nicio altă referire.

Reporterii Gândul au aflat, însă, ce se ascunde în spatele acestei hotărâri și, mai mult, au intrat și în posesia unor imagini-bombă pe care le-am prezentat în premieră națională. Deputatul PSD este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori.

Aurel Bălășoiu / FOTO – Facebook

La scurt timp după această hotărâre-șoc din interiorul PSD, GÂNDUL a discutat cu deputatul Bălășoiu despre acest caz. Citește aici interviul în exclusivitate!

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase