VIDEO | Primăria Sectorului 1, la un pas să fie executată silit. Clotilde Armand, avertizată chiar de partenerii din PNL

VIDEO | Primăria Sectorului 1, la un pas să fie executată silit. Clotilde Armand, avertizată chiar de partenerii din PNL
Publicat: 14/06/2021, 15:17
Actualizat: 14/06/2021, 15:49

Dan Podaru, consilier local la Sectorul 1, din partea PNL, atrage atenția cu privire la pericolul ca Primăria Sectorului 1 să fie executată silit de compania Romprest. Într-o conferință de presă organizată de filiala PNL Sector 1, liberalii îi atrag atenția edilului Clotilde Armand că s-ar putea trezit într-o situație cu adevărat imposibilă.

„În urma unor acţiuni în instanţă, Romprest a reuşit să câştige două sau trei procese care-i permit să execute Primăria asupra unor facturi restante (…). Primăria are dreptul să se apere (…) însă, de luna viitoare, dacă Romprest va fi câştigat aceste procese, Primăria va fi executată”, a adăugat Dan Podaru.

Ramona Porumb: „Cerem doamnei primar…”

La rândul ei, Ramona Porumb (PNL), viceprimarul Sectorului 1, a subliniat necesitatea ca firmele să încheie contracte cu operatorul de salubritate.

În momentul acesta, doar pe un singur domeniu de activitate există peste 6.000 de firme care nu au încheiat un contract cu operatorii de salubritate sau au încheiat pe o cantitate modică şi restul (n.r. – gunoiul) îl vedeţi la stâlpul din faţa blocului. Cerem doamnei primar ca acest contract, în forma în care a fost votat el de consilierii locali, să fie transmis operatorului de salubritate pentru a putea fi pus în implementare alături de operatorii economici”, a declarat Ramona Porumb.

Mai departe, viceprimarul Sectorului 1 arată că „este datoria Poliţiei Locale să urmărească modul în care aceşti operatori îndeplinesc contactul, astfel încât să evităm munţii de gunoaie de la stâlpii din sector. De asemenea, este tot în atribuţia Poliţiei Locale să verifice zilnic activitatea operatorului de salubritate. În acest moment nu există niciun raport al Poliţiei”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase