Primarul din Sângeorz-Băi este din nou în centrul atenției, dar nu mai are legătură cu familia, ci cu localnicii! Traian Ogâgău: „Nu mai iertăm pe nimeni! Da’ până când?” (VIDEO)

Primarul din Sângeorz-Băi este din nou în centrul atenției, dar nu mai are legătură cu familia, ci cu localnicii! Traian Ogâgău: „Nu mai iertăm pe nimeni! Da' până când?” (VIDEO)
Traian Ogâgău, primarul din orașul-stațiune Sângeorz Băi, din Bistrița-Năsăud (FOTO: Facebook)
Publicat: 19/12/2020, 16:56
Actualizat: 19/12/2020, 17:18

Primarul din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, Traian Ogâgău, este din nou în centrul atenției după ce, inițial, a devenit cunoscut în toată ţara după ce şi-a umilit fiica minoră, a filmat totul și imaginile au ajuns pe internet.

Acum, însă, totul are legătură cu localnicii care arună ilegal gunoiul, mai ales pe malul râului Șomeș, potrivit Antena 3. Edilul i-a amendat pe cetăţenii care îşi depozitează ilegal reziduurile pe domeniul public, însă această măsură nu a schimbat obiceiurile contravenienților.

Astfel, a decis să le plătească acestora cu aceeași „monedă”, mai ales că printre gunoaiele de pe malul Someşului, autoritățile au găsit o foaie cu un nume și o adresă.

Ca urmare, gunoiul aruncat, cu o zi în urmă, de respectivul cetăţean a fost luat cu un buldo-excavator și dus în curtea vinovatului, care nu a scăpat nici de amendă. Primarul a fost însoţit de Poliţia Locală în acest demers inedit.

Care cum îl mai prindem, așa procedăm! Nu mai iertăm pe nimeni! Poate să vină Iisus Hristos! Da’ până când?? Nu mai aruncați, măi oameni buni, gunoaie în Someș! Uitaţi-vă cum arată! Fac apel la primarii de pe Valea Someșului să intrăm puțin pe ei, că așa nu se mai poate!”, a spus primarul, după rambursarea gunoiului, conform presei locale.

Ogâgău a mai precizat că a filmat regiunea Someșului cu o dronă și că va trimite imaginile Agenției de Mediu și Gărzii de Mediu, pentru ca cei vinovați să fie amendați.

Traian Ogâgău, cunoscut în toată România după ce şi-a umilit fiica şi a și filmat momentul

Traian Ogâgău a câştigat la alegerile locale din 27 septembrie un doilea mandat de primar al orașului-stațiune Sângeorz Băi. El a candidat ca independent, iar şansele nu i-au fost afectate de scandalul legat de imaginile de pe internet, în care îşi umilea fiica.

În timpul campaniei electorale, Ogâgău s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ogâgău şi-a filmat fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care îi cere să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase