Primele declarații ale lui Silvestru Șoșoacă, despre ACUZAȚIILE Dianei Șoșoacă, după ce a ieșit de la Poliție: „Jocul ei este electoral”

Publicat: 02/04/2024, 23:23
Actualizat: 02/04/2024, 23:52

Senatoarea Diana Șoșoacă a obținut azi ordin de protecție împotriva soțului ei, Silvestru Șoșoacă, pe care l-a acuzat de abuz fizic și emoțional. Autoritățile i-au montat lui Silvestru Șoșoacă brățară de monitorizare pentru agresori. Soțul senatoarei susține că acuzațiile sunt o manevră electorală prin care vrea să atragă atenția. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a depus plângere la Poliție la adresa soțului ei, Silvestru Șoșoacă, pe care îl acuză de abuz emoțional și fizic. Poliția a stabilit că Silvestru Șoșoacă este nevoit să poarte brățară de monitorizare pentru agresori.

După ce a ieșit de la secția de Poliție, Silvestru Șoșoacă a declarat că întregul scandal este o modalitate prin care aceasta vrea să câștige capital de imagine în plină campanie electorală, senatoarea candidând pentru Primăria Capitalei.

„Își bate joc de voi, credeți-mă. Jocul ei este electoral. Ea nu avea cu ce să iasă în față, n-are un proiect, n-are absolut nimic. Încep alegerile și ea e în plop și atunci face din astea.,  a declarat Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă, surprins alături de o nouă femeie, în plin scandal cu soția

Silvestru Șoșoacă a fost fotografiat de paparazzii CANCAN, în timpul unei întâlniri nocturne cu o domnișoară misterioasă cu părul blond. Întâlnirea a avut loc marți, 28 martie, la 11:30 seara, la scurt timp după ce soțul senatoarei a oferit un interviu pentru Antena 3, despre problemele avute cu soția lui, Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a fost surprins într-o mașină de lux, în cartierul Titan din Capitală, unde îl aștepta o femeie blondă, tânără, îmbrăcată elegant, ce stătea răbdătoare în propria ei mașină. Când l-a văzut pe Silvestru Șoșoacă, domnișoara misterioasa a urcat în mașina acestuia. Soțul senatoarei i-a prezentat interiorul autovehiculului și chiar a lăsat-o să conducă. Cei doi au revenit în cartierul la aproximativ 1:30 dimineața. Puteți vedea imaginile surprinse de CANCAN AICI.

Ce acuzații îi aduce Diana Șoșoacă soțului ei, Silvestru Șoșoacă

După ce Diana Șoșoacă a obținut ordin de protecție împotriva soțului ei, Silvestru Șoșoacă, senatoarea a oferit detalii cu privire la agresiunile pe care le-a suferit de-a lungul căsniciei cu acesta.

„M-am săturat să fiu pusă la stâlpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoită să solicit emiterea unui ordin de protecție pentru mine și fetița mea de 11 ani care a trăit în teroare alături de acest om. De-a lungul a doi ani m-a amenințat să îmi dau demisia altfel mă va face de râs în fața întregii lumi. Mi-a cerut să demisionez din funcția de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afară când s-a năpustit asupra fetiției mele, Tais. Și de fosta soție a divorțat din cauza unor violențe grave. M-a lovit de prea multe ori. Am tăcut fiindcă era lupta împotriva sistemului. Noi eram priviți ca un cuplu model. Totul până la copilul meu. Și fetița a fost luată de gât și ridicată în sus. Pe mine m-a amenințat cu un cuțit”, a spus Șoșoacă la Antena 3.

Anunțul Poliției Capitalei, despre acuzațiile aduse lui Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă a fost reclamat de Diana Șoșoacă la Poliție prin plângere penală. Autoritățile au decis ca soțul senatoarei să poarte brățară de monitorizare pentru agresori.

„La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei – Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic. În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, se mai precizează în comunicat.

CITEȘTE ȘI: 

Diana Șoșoacă, „tună și fulgeră” din nou: „Mi-au spus că vor da filmări intime cu mine când mă spăl, dacă nu DEMISIONEZ din funcția de senator”

Silvestru Șoșoacă despre soția sa: „Regret că n-am pus-o la punct acum 2-3 ani, când a luat-o razna. Atunci încă se mai putea”

Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere! Senatoarea circula cu 110km/h pe un tronson unde limita maximă era 40 km/h

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic