PSD îndeamnă la cumpărarea de produse românești, după votul negativ al Austriei privind aderarea țării noastre la Schengen

PSD îndeamnă la cumpărarea de produse românești, după votul negativ al Austriei privind aderarea țării noastre la Schengen
Sursă foto - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 09/12/2022, 18:56
Actualizat: 09/12/2022, 19:02

Partidul Social Democrat (PSD) îi îndeamnă pe români să cumpere produse autohtone, după votul negativ al Austriei privind admiterea României în Schengen.

„Și înainte de votul pentru admiterea României în Schengen, PSD a îndemnat românii SĂ CUMPERE ROMÂNEȘTE! Cu atât mai mult acum, după respingerea candidaturii țării noastre, răspunsul românilor trebuie să fie «CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE!» . În acest fel, putem susține producția românească, firmele românești și locurile de muncă din România. Este cea mai bună lecție pe care o putem da celor care au refuzat dreptul României de a fi o țară pe deplin europeană!”, se arată într-un comunicat postat de PSD pe Facebook.

Consiliul JAI s-a pronunţat, joi, în privinţa aderării României la spaţiul Schengen. Austria a votat împotriva aderării României, rezultatul votului fiind de 23 „pentru” și 2 „împotrivă”, în timp ce Olanda a votat împotriva aderării Bulgariei la Schengen.

Practic, ambele state au blocat aderarea celor două țări vecine, în condiţiile în care România a venit „la pachet” cu Bulgaria.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase