PSD preia președinția în Consiliul Local Sector 1, cu sprijinul PNL

PSD preia președinția în Consiliul Local Sector 1, cu sprijinul PNL
Foto: Primăria sectorului 1 / Facebook
Publicat: 29/07/2022, 23:23

Consilierii locali de la Sectorul 1 au votat un nou președinte al Consiliului Local vineri seara, după o ședința prelungită – de peste 6 ore – și plină de atacuri între PSD și PNL pe deoparte și USR și PMP pe de cealaltă parte.

Daniela Popa, lidera consilierilor PSD, a câștigat, și cu sprijinul PNL, în față lui Laurențiu Drăgușin, sprijinit de USR și PMP. Se conturează astfel o alianță explicită între PSD și PNL, o nouă majoritate care poate debloca Primăria Sectorului 1.

Reamintim că liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja, a criticat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pentru lipsa de comunicare cu consilierii locali. Spre exemplu, în aprilie anul acesta, el a declarat că  bugetul nu poate trece pentru că primarul de sector nu poartă un dialog constructiv cu consilierii locali.

„Noi i-am făcut campanie doamnei primar Clotilde Armand, suntem mulți membri ai filialei PNL Sector 1 care au făcut asta. Din păcate, ceea ce vedem de atunci și până astăzi este o totală lipsă de respect, o totală lipsă de dialog, o deconectare deplină față de agenda cetățenilor, și ne pare rău că lucrurile se întâmplă astfel”, a declarat Sebastian Burduja la acel moment.