Raed Arafat și Vlad Voiculescu, acuzați că își bat joc de timișoreni! Mesajul șefului CJ Timiș: „O intervenție politică grosolană”

Raed Arafat și Vlad Voiculescu, acuzați că își bat joc de timișoreni! Mesajul șefului CJ Timiș: „O intervenție politică grosolană”
Raed Arafat și Vlad Voiculescu, acuzați că își bat joc de timișoreni! Mesajul șefului CJ Timiș: „O intervenție politică grosolană”
Publicat: 21/03/2021, 21:47

Alin Nica, președintelui CJ Timiș, este revoltat de decizia șefului DSU Raed Arafat de a prelungi carantina în Timișoara și cele patru comune periurbane, în contradicție cu factorii de decizie locali.

Alin Nica afirmă că Raed Arafat și Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, au pus presiune pe liderii decidenți în Timișoara și s-a ajuns la prelungirea carantinei, de către Arafat, „o bătaie de joc la adresa timișorenilor, o sfidare a unei structuri județene și o intervenție politică grosolană”.

„Este o ipocrizie afirmaţia că această carantină salvează vieţi omeneşti”

„Le-am atras atenţia de mai multe ori asupra inutilităţii carantinei. Carantina este de formă, rata de infectare creşte, oamenii continuă să se îmbolnăvească, ATI este în aceeaşi situaţie. Este o ipocrizie afirmaţia că această carantină salvează vieţi omeneşti. Nu o face, dar distruge multe altele. Dacă există o problemă medicală, haideţi să reparăm medical, ne mobilizăm cu toţii şi unde nu mai poate Bucureştiul, putem noi, autorităţi locale, companii şi cetăţeni.

„Raed Arafat nu găsește o soluție…”

E absurd să încerci să opreşti un rău provocând un rău mai mare. Am cerut explicaţii şi am propus soluţii. Răspunsul lor final a fost ignorarea deciziei democratice, prin vot, a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi instaurarea unei carantine nedrepte, din pix, fără nicio susţinere reală. Cer încetarea carantinei formale şi aplicarea de urgenţă a măsurilor suplimentare de reducere a ratei de infectare.

Raed Arafat, secretarul de stat care hotărăşte pentru timişoreni împotriva voinţei lor, este cel care a achiziţionat si apoi a abandonat patru unităţi mobile ATI prin diferite curţi din ţară, una chiar în Timişoara, la Spitalul Municipal. În timp ce noi suplimentăm paturile ATI cu eforturi financiare uriaşe, Raed Arafat nu găseşte o soluţie să încălzească unităţile mobile”, a transmis Alin Nica, potrivit Adevărul.ro.

„Toate acestea dintr-un orgoliu stupid”

Liderul CJ Timiș mai spune că îi este rușine și își cere iertare la populație, pentru modul abuziv în care Arafat și Voiculescu au ales să ignore „suferința timișorenilor”.

„Domnilor, poate de la Bucureşti nu se vede, dar aici, oamenii sunt disperaţi. Părinţii sunt nevoiţi să îşi lase copiii singuri acasă, fără supraveghere şi fără educaţie, ca să nu îşi piardă locul de muncă. Aţi distrus economia locală, aţi călcat în picioare industria de servicii şi operatori economici care plătesc bani mulţi la bugetul de stat. Îngenunchiaţi cetăţenii care finanţează sistemul medical. Toate acestea dintr-un orgoliu stupid şi un joc pueril de imagine.

„Ce urmăriți?”

Dacă vreţi să ajutaţi Timişoara, încetaţi presiunea asupra CJSU Timiş. Ce urmăriţi? Desfiinţarea lui dacă nu votează ce doriţi? Trimiteţi mai multe vaccinuri în centrele de vaccinare, printre care primul centru de vaccinare non-stop de la Spitalul Judeţean. Încurajaţi populaţia, nu o mai pedepsiţi, căci vă asigur că singura cale de luptă împotriva virusului este alături de timişoreni, împreună cu ei, nu împotriva lor”, a încheiat Alin Nica.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului