Ramona Porumb, viceprimar Sectorul 1: „Când s-a văzut cu sacii în căruță, în fotoliul de primar, Clotilde Armand a uitat de parteneriatul cu PNL” | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 03/10/2022, 22:00

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, a explicat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, cum s-a rupt parteneriatul politic dintre PNL și edilul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Avem o vorbă noi, românească, atunci când te vezi cu sacii în căruță…cam așa s-a întâmplat și cu primarul Clotilde Armand. În momentul în care s-a văzut cu sacii în căruță, în fotoliul de primar, a uitat de parteneriatul pe care îl avea cu PNL, și după, practic, și-a dorit să conducă primăria, sau să dețină, cum de multe ori a afirmat și public, că ea este primarul, și ea conduce Primăria Sectorului 1, iar noi, cei de pe margine, trebuie doar să susținem și să aplaudăm, iar nu pentru acest lucru ne-au ales cetățenii”, a declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Ramona Porumb a mai declarat că edilul Sectorului 1 a respins un proiect care prevedea schimbarea lifturilor din blocuri.

„Vă dau și un exemplu de proiect considerat greșit, dar apreciat de cetățeni în același timp: proiectul schimbării lifturilor din sector. Este blocat complet la nivelul licitațiilor, a anulat licitația și în acest moment nu se mai schimbă nimic”, a mai declarat Ramona Porumb.

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1 din Capitală, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că administrația condusă de Clotilde Armand a ajuns să arate mizerabil, după ce ani de zile a fost considerată „Capitala Capitalei”.

„Timp de foarte mulți ani, Sectorul 1 avea titulatura de Capitala Capitalei”

„Timp de foarte mulți ani, Sectorul 1 avea titulatura de Capitala Capitalei. Și pe bună dreptate, pentru că era foarte bine administrat, și era un exemplu pentru celelalte sectoare. Ulterior, am văzut o degradare, care a culminat în administrația Armand. Sectorul, din păcate este plin de gunoaie, de mizerie, din păcate chiar și de șobolani, iar spațiile verzi sunt degradate. Deci ce a fost cândva un exemplu, nu doar pentru Capitală, dar și pentru celelalte orașe din țară, a ajuns acum să-și dorească să revină la administrația ulterioară, iar toate progresele de atunci sunt îngropate în prezent”, a declarat viceprimarul Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase