Rareș Bogdan, despre Nicușor Dan: „E un primar slab. Buna credință nu merge mână în mână cu priceperea”

Rareș Bogdan, despre Nicușor Dan: „E un primar slab. Buna credință nu merge mână în mână cu priceperea”
Rareș Bogdan (Sursa: Alexandru Dobre/MEDIAFAX FOTO)
Publicat: 20/01/2022, 07:15

Nicușor Dan, primarul Capitalei, este criticat chiar de cei care l-au susținut în campanie. Rareș Bogdan (PNL) consideră că acesta a dovedit că nu este pregătit pentru funcția de primar.

„E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat.

Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, a transmis Rareș Bogdan, pentru Digi24.

Rareș Bogdan, despre Nicușor Dan: „Poate deveni un Superman…”

Desigur, dacă bucureștenii nu mai au răbdare, demiterea lui Nicușor Dan ar putea fi o soluție, sugerează Rareș Bogdan.

„Nu îndemn (n.r. – la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav.

Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai transmis liderul PNL, pentru sursa citată.

„O minune” l-ar putea salva pe Nicușor Dan

Rareș Bogdan încă mai speră într-o „minune” din partea lui Nicușor Dan.

„Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei.

Deocamdată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a precizat Bogdan.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult