Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian: „I-au înjumătățit doza de anticoagulante”

Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian: „I-au înjumătățit doza de anticoagulante”
Petrică Mîțu Stoian
Publicat: 12/11/2021, 12:56
Actualizat: 12/11/2021, 13:01

Noi detalii legate de tratamentele pe care interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian le-a luat, ca urmare a infectării cu COVID-19, au fost prezentate de fiica impresarului Doru Gușman. Andreea Gușman, medic de profesie, a mărturisit că artistului i s-ar fi înjumătățit doza de anticoagulante.

Mai mult, aceasta a menționat că Petrică Mîțu Stoian petrecea foarte mult timp pe rețelele sociale, iar primul semn că ceva nu era în regulă a fost momentul în care artistul nu a fost activ timp de 50 de minute.

„Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră”, a declarat fiica impresarului Gușman la RTV.

Sursele judiciare au declarat pentru Gândul că, o anchetă pentru malpraxis ar putea fi declanșată de procurori în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian, dacă INML va stabili că interpretul de muzică populară a luat o supradoză de anticoagulante. Stabilirea dozării cu anticoagulante va fi efectuată prin expertizarea probelor toxicologice care au fost trimise în cursul zilei de marți la IML București.

„I-au înjumătățit doza”

Potrivit Andreei Gușman, artistul Petrică Mîțu Stoian ar fi luat, de fapt, doar jumătate din doza de anticoagulant prescrisă. Mai mult, aceasta susține că Petrică Mîțu Stoian a făcut recent un set de analize și acestea i-au ieșit proaste.

Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant). Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi”, a declarat Andreea Gușman, fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian.

„Eu îi știu toate parolele de la telefon”

Totodată, Andreea Gușman a mai spus la România TV că nimeni nu i-a recomandat clinica de la Reșița lui Petrică Mîțu Stoian, ci artistul este cel care a descoperit-o. Potrivit tinerei, procurorii nu au cerut nici până astăzi telefonul regretatului Mîțu Stoian pentru analiză.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat. Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimite site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a menționat Andreea Gușman la România TV.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis, luni, un dosar penal în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.


Citește și:

VIDEO| Dezvăluirile impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele zile din viața cântărețului. Artistul a aflat că a avut COVID după un CT: ”I-au spus că pe plămânul drept are acel ”geam mat”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom