Reacția văduvei lui Dani Vicol, după declarațiile lui Mario Iorgulescu: ”Mi se pare incredibil tupeul lui!”

Reacția văduvei lui Dani Vicol, după declarațiile lui Mario Iorgulescu: ”Mi se pare incredibil tupeul lui!”
Mario Iorgulescu a provocat în 2019 un accident cumplit în care un tânăr și-a pierdut viața
Publicat: 17/11/2022, 23:28
Actualizat: 18/11/2022, 08:05

Văduva lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care a încetat din viață în urma accidentului rutier din 2019, după ce a fost lovit de mașina lui Mario Iorgulescu, s-a revoltat după ce a citit recentul interviu oferit de fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Patricia Esmeralda Minca a dezvăluit pentru playtech detalii despre tragedie. Femeia îndoliată este revoltată după ce a citit declarațiile recente ale lui Mario Iorgulescu.

Potrivit fiului lui Gino Iorgulescu, tânărul care a decedat în urma accidentului rutier de acum trei ani ar fi fost și el depistat că ar fi consumat droguri.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat zilele trecute Iorgulescu în exclusivitate pentru Fanatik.

„Mi se pare incredibil tupeul lui Mario Iorgulescu cum întinează până și memoria soțului meu! Cum îndrăznește? Îl acuză că era drogat sau băut, cumva? Păi, Dani nu consuma nici alcool, darămite droguri!

De unde vin asemenea cuvinte? Despre soțul meu s-a descoperit că era beat și drogat atunci când se afla la volan sau despre el? Un om de nimic, nu pot spune altceva!”, a declarat Patricia Esmeralda Minca, potrivit sursei citate.

„Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt”

Fosta parteneră de viață a victimei lui Mario Iorgulescu mai spune că pentru ea lucrurile sunt foarte clare, iar vinovăția nu poate fi în niciun caz a celui decedat:

„Ce vină avea Dani că stătea la stop când s-a produs accidental fatal, iar ăsta a intrat în el cu 300 de kilometri la oră? Cum poate fi vorba despre o culpă comună?

Aud că-și dorește schimbarea încadrării faptei. Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt și vinovatul va primi exact ceea ce merită!”, a mai spus ea.

Patricia Esmeralda Minca a precizat că până în prezent nu a contactat-o nimeni din partea familiei Iorgulescu, pentru a-i propune vreun ajutor de orice natură, dat fiind că a rămas o mamă singură cu doi copii, după moartea soțului.

Tânăra mai spune că acest tragic eveniment o va marca toată viața.

„Cine crede că banii pot rezolva ceva într-un asemenea caz, se înșală. Voi fi afectată de acel blestemat eveniment toată viața mea. Pe cine interesează că fiul meu Antonio nu-și va aminti niciodată fața tatălui său? Avea trei luni doar când taică-su a murit! Mergem în fiecare duminică la mormântul lui și băiatul atâta știe, că tatăl său se află acolo, sub pământ, cu ochii închiși!”, a mai precizat Patricia Esmeralda Minca.

Cum s-a desfășurat tragicul accident de mașină

Patricia și Dani Vicol ar fi împlinit la 1 iunie 2022 opt ani de când formau un cuplu. Pe 7 septembrie 2019 tragedia le-a spulberat visele.

Fiul lui Gino Iorgulescu a mers la o petrecere într-o localitate de lângă Bucureşti, iar după ce s-a certat la telefon cu fosta lui prietenă, s-a urcat la volan, în jurul orei 3.00 dimineața, și a plecat spre București.

Conducea o mașină primită cadou de la tatăl său, un Aston Martin model DBS, de 300.000 de euro. La intrarea în Capitală, având 143 km/h, așa cum avea să se stabilească după ancheta întreprinsă ulterior, Iorgulescu jr. a scăpat controlul mașinii, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism.

Acesta era condus de Daniel Vicol, care a murit pe loc în urma impactului. Avea doi copii, de trei luni, respectiv 7 ani. Rănit, în accident, Mario Iorgulescu a fost dus la Spitalul Elias, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Testele de specialitate au arătat că se afla sub influenţa cocainei şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l, de peste două ori mai mare decât valoarea de la care fapta e pedepsită de legea penală.

În prezent, Mario Iorgulescu, care a fugit în Italia, se află internat într-o clinică de psihiatrie, susținând că are o leziune pe lobul frontal, produsă în urma unui incident din copilărie.

El susține că i se pare prea mare condamnarea primită, la 20 de ani de închisoare. Autoritățile italiene au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”