EXCLUSIV | Război în lumea interlopă după ce Alex Iordan l-ar fi sechestrat pe omul de bază al temutului Gigi Geamănu. „Îl execut ca în tinerețe!”

Publicat: 15/07/2023, 08:00

Fratele mai mare al temutului lider interlop Sandu Geamănu a anunțat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gândul, că este gata să-i „execute” pe frații Alexandru și Liviu Iordan, după ce un angajat de-al său ar fi fost sechestrat, pus în lanțuri și obligat să lucreze, ca sclav, la ferma pe care cei doi o au la ieșirea din Titu.

Gândul a prezentat, în exclusivitate, povestea revoltătoare a ciobanului Vasile Tiu, vândut de un alt cioban, cu 4.000 de lei, interlopului Alexandru Iordan, din Chiajna, care avea nevoie de un om bun la toate la ferma pe care familia lui o deține lângă orașul dâmbovițean Titu.

Ademenit cu un salariu de 1.500 de lei, Tiu s-a trezit pus în lanțuri și aruncat într-o groapă din care nu era scos decât atunci când era pus la muncă. După un lung calvar, timp în care nimeni nu mai știa dacă trăiește, a reușit să fugă și să se ascundă în tufișuri. De foame, a mâncat cartofi cruzi, scoși din grădinile care i-au ieșit în cale în lungul său drum către casă.

Gigi Geamănu, cel care îi oferise bani, hrană și adăpost în ultimii 15 ani, l-a primit înapoi și l-a trimis să depună plângere. Totodată, Gigi Geamănu, care este cel mai în vârstă membru al unuia dintre cele mai periculoase clanuri, i-a jignit pe frații Iordan și i-a anunțat că este dispus să se bată cu amândoi în același timp, ca să-i „execute”.

„Acest om muncitor, un om simplu din comuna Mârșa, județul Teleorman, lucrează la mine de mai bine de 15 ani. Are mutația la mine. Nu are familie, eu sunt familia lui. Cum trăiesc eu, așa trăiește și el. Ciobanu Florea, un informator al Poliției, un satanist, a venit și l-a luat pe Tiu Vasile, l-a îmbătat, i-a pus ceva în băutură și cu Alex Iordan l-au băgat în mașină”, ne-a declarat Gheorghe Ilie, zis Gigi Geamănu.

Gigi Geamănu îl face praf pe Alexandru Iordan. „Bate și omoară femei”

În continuare, Gigi Geamănu a aruncat cuvinte grele către frații Alexandru și Liviu Iordan.

„Acest Alex Iordan este băiatul unuia, Aurel, un om foarte influent, prieten cu primarul de la Chiajna.  Alex Iordan și Liviu Iordan nu sunt masculini, ei mai mult feminini din naștere. Alex Iordan dacă poate să bată pe cineva, bate sau omoară femei, cum și-a omorât iubita. S-a dus și a aruncat-o pe scările Spitalului Universitar, fata a decedat. A fost bătută o zi și o noapte. Ficatul rupt, coaste rupte înfipte în plămân”, a mai spus Gigi Geamănu.

„Ei consideră că fac legea prin intimidare”

Gheorghe Ilie este revoltat că Alexandru Iordan umblă liber pe străzi. Îl acuză pe Mircea Minea, primarul din Chiajna, că ar fi intervenit în așa fel încât interlopul să scape basma curată.

„Aici nu e vorba lovituri cauzatoare de moarte. Cum de o doamnă judecătoare, după opt luni îl pune liber și schimbă încadrarea în lovituri cauzatoare de moarte? Adică 5 – 15 ani pedeapsă. Fapta lui se încadrează de la 15 la 25 de ani. Dar Mircea Minea, primarul comunei Chiajna și nașul lor de cununie a intervenit la o anume judecătoare care acum este în CSM și l-a pus liber după opt luni. Și se judecă cu crimă în stare de libertate. Nu control judiciar, nu arest la domiciliu…”, a mai afirmat Gigi Geamănu.

Revenind la cazul ciobanului Vasile, Gigi Geamănu îl acuză pe Alexandru Iordan că ar fi mână în mână cu procurorii, care, în loc să-și facă treaba, l-ar fi sfătuit pe cioban să se împace cu cei care l-au chinuit timp de patru luni.

„Ei consideră că fac legea prin intimidare. Să omori o femeie, să sechestrezi un om amărât, fără apărare… Iar acel procuror de la Răcari, pe nume Iosif, îi face propunere lui Vasile Tiu să ia niște bani de la ei și să-i ierte că un rău se face ușor. Păi tu, ca procuror, trebuie să-l acuzi, să-l închizi. Alex Iordan e un drogat, din trei meciuri a luat patru bătăi, a avut gura pusă în sârme. E un nemernic, un gunoi, pentru mine este o femeie și el și frac-su”, susține Gheorghe Ilie, zis Gigi Geamănu.

„Îi pot învinge pe amândoi la orice oră”

În final, Gigi Geamănu le transmite fraților Iordan că este oricând pregătit pentru o dispută cu ei, promițându-le că nu va alerta autoritățile în cazul în care ar fi învins.

„Îi pot învinge pe amândoi la orice oră doresc, să se confrunte cu mine bărbătește. Dacă îmi pot face ceva, nu-i reclam niciodată. Am căzut, m-am lovit, m-am tăiat, m-am împușcat singur. Dar dacă eu îi execut, pentru că pot oricând să mă întorc la viața mea de altădată, sar direct în ușa la miliție pentru că sunt reclamagii de meserie”, a încheiat Gigi Geamănu.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cât câștigă cel mai bine plătit primar de comună din România. Îl bate pe Emil Boc și îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan

Temutul Costeluș Litrașu, „creierul” masacrului de la Chiajna, visa să ajungă milionar. Pentru bani, îi declarase război până și tatălui său

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii