Rezultate Loto 6/49. Numerele extrase duminică, 20 decembrie 2020 / Vezi dacă ai câștigat marele premiu

Rezultate Loto 6/49. Numerele extrase duminică, 20 decembrie 2020 / Vezi dacă ai câștigat marele premiu
FOTO: caracter ilustrativ
Publicat: 20/12/2020, 18:40
Actualizat: 20/12/2020, 18:43

Duminică, 20 decembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

La tragerile loto de joi, 17 decembrie, Loteria Română a acordat peste 11.500 de câștiguri în valoare totală de peste 483.800 de lei.

Numerele extrase duminică, 20 decembrie 2020:

  • Loto 6/49: 46, 27, 44, 5, 16, 42
  • Loto 5/40: 28, 27, 38, 34, 29, 4
  • Joker: 35, 42, 2, 28, 30 (+6)
  • Noroc: 1 2 6 6 3 5 0
  • Super Noroc: 5 6 9 4 8 9
  • Noroc Plus: 1 3 9 5 1 8

Premiile puse în joc duminică, 20 decembrie 2020

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 996.000 de lei (peste 204.600 de euro), iar la Noroc un report cumulat în valoare de peste 1,53 milioane lei (peste 314.600 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 15,24 milioane lei (peste 3,13 milioane de euro). La categoria a II-a se înregistrează un report de peste 913.000 de lei (peste 187.500 de euro), la care se adaugă câte un autoturism DACIA LOGAN* pentru fiecare variantă câștigatoare la această categorie.

La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 597.300 de lei (peste 122.600 de euro).

La Super Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 39.000 de lei.

Suplimentar, câte un autoturism Dacia Logan pentru fiecare variantă câștigatoare la categoria I a jocului Loto 5/40

Pentru tragerea Loto 5/40 de duminică, 20 decembrie, Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri al categoriei I cu câte un autoturism Dacia Logan* pentru fiecare variantă câștigatoare la această categorie.

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 26.000 lei, iar la categoria a II-a, la același joc, reportul este de aproximativ 89.000 de lei (peste 18.200 de euro).

Acordarea câștigurilor în autoturisme se va face în ordinea cronologică a revendicării câștigurilor, în limită numărului de autoturisme disponibile.

În situația în care numărul total de variante castigătoare la categoria a II-a la JOKER și la categoria I la LOTO 5/40 este mai mare decât numărul de autoturisme Dacia Logan disponibile la nivelul C.N. Loteria Romană S.A. pentru a fi acordate că premii: după epuizarea numărului de autoturisme Dacia Logan disponibile se va acordă contravaloarea în bani a autoturismului/autoturismelor aferente celorlalte variante castigătoare menționate (respectiv cval. în bani autoturism: 45.324,70 lei).

La tragerea Loto 6/49 de joi, 17 decembrie, s-a câștigat premiul de categoria a II-a în valoare de 59.062,80 lei. Biletul norocos a fost jucat în Craiova și a fost completat cu două variante simple la Loto 6/49.

* Valoarea unui autoturism Dacia Logan este de 45.324,70 lei.

În urmă cu 20 ani, cazul său a ”cutremurat” România! Între timp, a executat o condamnare la închisoare, dar nu renunță! Revendică și azi marele premiu de la Loto 6/49… Avem documente ÎN PREMIERĂ din dosar! (EXCLUSIV)

A rămas în istoria Loteriei Române! Numele lui a fost ultra-mediatizat la vremea respectivă, iar el s-a transformat, peste noapte, într-un personaj faimos. La aproape 20 de ani de la scandalul care a șocat România, Stelian Ogică își caută și azi dreptatea! Consideră că marele premiu acordat atunci îi revine și, după ce a executat o condamnare la închisoare, încearcă să probeze faptul că biletul i-a fost furat, iar el e victima unei înscenări. Procesul lui se află încă pe rolul instanțelor, iar GÂNDUL.RO dezvăluie ÎN EXCLUSIVITATE elemente din dosar.

În perioada care a urmat extragerii LOTO din 21 ianuarie 2001, Stelian Stancu Ogică a susținut că este fericitul posesor al biletului câștigător de la Loto 6/49 – în valoare de 1 milion de dolari -, numai că acesta i-ar fi fost furat în urma unei tâlhării căreia i-a căzut victimă chiar în scara blocului. Agresorii, a declarat Ogică la vremea respectivă, au fost doi necunoscuți – un bărbat și o femeie – care l-au bătut și i-au furat 60 de bilele LOTO, printre care, firește, și biletul câștigător al marelui premiu.

Totuși, în luna martie a aceluiași an, Loteria Română a validat drept câștigator – virând câștigul în contul respectivului – biletul prezentat de către subofițerul SPP Constantin Murariu. Lucrurile s-au precipitat, iar Ogică a îndreptat un deget acuzator către subofițer, identificându-l drept unul dintre agresorii care i-au furat biletele LOTO.

Numai că Stelian Ogică a fost reținut – pe data de 31 ianuarie 2001 – de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru ”înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost”. A fost eliberat din închisoare în anul 2003, ca urmare a unei hotărâri definitive a Curții de Apel București și, după punerea sa în libertate, a continuat să-și susțină nevinovăția, făcând plângeri împotriva procurorilor care l-au anchetat și adresându-se Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

De-a lungul timpului, Stelian Ogică nu a depus ”armele” și a declarat că nu și-a înscenat jaful și că nu au existat probe concrete că și-ar fi înscenat acest jaf, iar hotărârea instanței nu a fost ”echitabilă”, motiv pentru care a cerut revizuirea în cauza respectivă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București au dat, în urmă cu puțin timp, sentința în acest dosar, iar GÂNDUL.RO prezintă informații ÎN EXCLUSIVITATE.

Scandal în Africa de Sud, după ce 20 de jucători au câștigat la loto cu numerele 5, 6, 7, 8, 9 și 10. A fost deschisă o anchetă, în acest caz

O extragere a Loteriei Naționale din Africa de Sud a provocat scandal în această țară. Marți, 20 de persoane au câștigat câte 370.000 de dolari, fiecare, după ce numerele extrase la loteria PowerBall au fost 5, 6, 7, 8, 9 și 10, relatează Mediafax, care citează BBC.

Organizatorii spun că secvența este adesea jucată, dar au apărut acuzații de înșelătorie și o anchetă este în curs în acest caz. Este extrem de rar ca mai mulți câștigători să împartă premiul cel mare. Șansele de a câștiga la loteria PowerBall din Africa de Sud sunt una din 42.375.200.

Alți 79 de jucători au câștigat câte 400 de dolari fiecare pentru că au jucat secvența de la 5 la 9, dar au ratat PowerBall.

I-a promis prietenului său că va împărți banii dacă va câștiga la loterie. Și-a respectat promisiunea după 28 de ani, cu un jackpot de 22 de milioane de dolari

Cu ani în urmă, Thomas Cook și Joseph Feeney au făcut un pact: dacă vreunul dintre ei va câștiga vreodată la loterie, vor împărți câștigurile.

Promisiunea făcută și prietenia dintre ei doi s-a dovedit mai puternică decât cifrele cu multe zerouri, iar proverbul potrivit căruia cel mai bogat om din lume este omul care încă îl are pe cel mai bun prieten alături, s-a dovedit că a trecut granițele cuvintelor și a devenit realitate, mărind substanțial conturile celor doi buni prieteni.

Douăzeci și opt de ani mai târziu, Cook și-a tinut cuvântul. Elk Mound, Wisconsin, a câștigat 22 milioane de dolari, jucând Powerball.

Și, potrivit cuvântului său dat, a întins mâna la vechiul său amic de pescuit Feeney, potrivit CNN.

Cei doi prieteni au cumpărat bilete în fiecare săptămână și au fost uimiți norocul lor a venit în cele din urmă.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului