Scandalul Teatrelor. Oana Pellea: „Primăria Capitalei nu a făcut nimic pentru a avea un dialog real cu conducerea Teatrului Metropolis”

Scandalul Teatrelor. Oana Pellea: „Primăria Capitalei nu a făcut nimic pentru a avea un dialog real cu conducerea Teatrului Metropolis”
Oana Pellea, foto: Facebook / Oana Pellea
Publicat: 16/04/2022, 09:04
Actualizat: 17/04/2022, 10:15

Actrița Oana Pellea, care a jucat la „Metropolis”, este de părere că Primăria Capitalei nu a purtat un dialog real cu conducerea acestui teatru, în contextul în care directorul general George Ivașcu și-a dat demisia.

„M-am săturat de minciuni, manipulare, jigniri și repercusiuni, amenințări, atacuri și injurii.

Teatrul Metropolis nu mai funcționează. Fapt real. Îmi mențin părerea că PMB nu a facut nimic pentru a avea un dialog real cu conducerea Teatrului. Când un teatru e cu sala goala și scena goala…se spune ca el moare.  Voi mai juca pe alte scene…dacă o să mi se îngăduie.. Când un teatru nu mai funcționează e ca si când calci în picioare visele unor oameni. M-am simțit Acasă în acest Teatru… Mulțumesc Teatrului Metropolis pentru drumul parcurs împreună! Mulțumesc, George Ivașcu pentru cei 15 ani de succes ai Teatrului Metropolis!”, a scris celebra actriță pe pagina ei de Facebook.

George Ivașcu și-a dat demisia și îl acuză pe Nicușor Dan că l-a umilit

Actorul George Ivașcu și-a dat demisia, vineri, din funcția de director fondator al Teatrului Metropolis și susține că evaluarea managerilor de teatre solicitată de Nicușor Dan este umilitoare.

„Nu cred ca poți face Artă umilindu-i pe artiști.

Stimate domnule Primar General Nicușor Dan. Subsemnatul George Ivașcu, Director fondator al Teatrului Metropolis, vă rog să luați în considerare, începând de astăzi, 15 aprilie 2022, demisia mea din această funcție.

Deși rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor și, împreună cu lipsa dumneavostră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informațiilor despre situația Teatrului Metropolis pe care le-ați oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum și lipsa de încredere în calitățile mele manageriale, pe care ați declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare”, a precizat, vineri, George Ivașcu.