Scenariu de film | La 40 de ani de la uciderea părinților ei într-o pădure, „Baby Holly” a fost găsită în viață. Legătura dintre crimă și un cult religios misterios

Scenariu de film | La 40 de ani de la uciderea părinților ei într-o pădure, „Baby Holly” a fost găsită în viață. Legătura dintre crimă și un cult religios misterios
Sursa: BBC
Publicat: 10/06/2022, 09:27

Fiica unui cuplu care au fost găsit mort în Texas în urmă cu mai bine de 40 de ani a fost găsit în viață. „Baby Holly” Crouse, acum în vârstă de 42 de ani, nu a fost găsită alături de părinții ei la locul crimei, în anul 1981. Cuplul nu a fost identificat până în 2021, atunci când s-au folosit teste ADN.

Oficialii din Texas au spus că „se bucură” că ea este în siguranță, dar cele două cazuri de crimă rămân încă neelucidate.

Conform sursei citate, un cult religios misterios ar putea fi responsabil pentru decese, scrie BBC.

Tina Gail Linn Clouse și Harold Dean Clouse Jr s-au mutat din Florida în Texas cu puțin timp înainte de a fi găsiți morți într-o pădure din Houston.

Abia anul trecut, aceștia au fost identificați cu ajutorul Identifiers International, al Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și al poliției din Texas, Florida și Arizona.

Sursa foto: Captură youtube.com

Fetița a fost găsită după 42 de ani

Într-o declarație de presă, procurorul general din Texas a anunțat că Holly a fost găsită după 42 de ani.

Acum locuiește în Oklahoma și este mama a cinci copii. Mai multe detalii nu au fost dezvăluite, pentru a-i proteja confidențialitatea.

Holly Crouse a aflat pentru prima dată despre identitatea ei când a fost vizitată la locul ei de muncă de poliție, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 63 de ani.

Bunica ei a spus că acesta este un „cadou trimis din rai”.

Conform prim-procurorului general asistent din Texas, Brent Webster, fata a fost adusă la o biserică din Arizona de două femei.

El a spus că părinţii adoptivi care au crescut-o pe Holly nu sunt suspectaţi că ar juca vreun rol în uciderea părinților ei biologici.

„Două femei care s-au identificat ca fiind membre ale unui grup religios nomad au adus-o pe Holly la biserică. Erau îmbrăcate în halate albe și erau desculțe”, a spus el.

Un alt copil ar fi avut aceeași soartă

Anterior, cele două femei au abandonat un alt copil la o spălătorie.

Webster a adăugat că o femeie care își spunea „sora Susan” a contactat familiile ambelor victime în 1980 sau 1981, spunând că cuplul s-a alăturat grupului și a renunțat la toate bunurile lor. Atunci, ea s-a oferit să vândă mașina cuplului.

Familia s-a întâlnit cu membrii grupului în Florida și au confirmat că mașina aparținea mamei lui Harold Dean Crouse.

Trei membri ai grupului au fost reținuți de poliție, a spus Webster, dar până acum anchetatorii nu au reușit să găsească niciun motiv pentru a-i aresta.

Se crede că membrii grupului au călătorit în sud-vestul Statelor Unite în anii 1980. Mai multe femei care corespund descrierii membrilor grupului au fost văzute cerșind mâncare în Yuma, Arizona, a spus Webster.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult