EXCLUSIV VIDEO | Șefa ALPAB a anunțat când va fi gata Podul Mare din Cișmigiu. Corina Bega: „Va intra în reparații și Podul de Nuc”

Publicat: 21/02/2023, 09:00

Corina Bega, director general al Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB) a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că Podul Mare din Parcul Cișmigiu, aflat în consolidare, se va finaliza în luna aprilie.

„Pentru Cișmigiu, avem în plan finalizarea Planului Urbanistic Zonal, refacerea DALI-ului (Documentație de avizare a lucrărilor de intervenție – n.r.), care a fost finalizat acum doi ani, dar a fost contestat în instanță, s-a refăcut cuva Lacului Mic, se va reface și cuva Lacului Mare.

Podul Mare, cred că la finalul lunii aprilie va fi finalizat. Noi sperăm, și intenția noastră este ca de 1 mai să avem lacul cu apă, după care, anul acesta, se vor face și reparațiile necesare la cele trei locuri de joacă, reparațiile la țarcul de câini”, a spus Corina Bega, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

„Podul de Nuc va intra în reparații în toamnă”

Șefa ALPAB mai spune că și Podul de Nuc din Parcul Cișmigiu va intra în reparații.

„Vom avea reparații, în sensul de plombări, pentru tot ce înseamnă aleile din Parcul Cișmigiu și avem în plan să finalizăm și DALI-ul pentru Podul de Nuc, care necesită și el reparații.

Podul de Nuc va intra în reparații în toamnă, după ce se va goli din nou lacul de apă, pentru că vara aceasta, bucureștenii se vor bucura din nou de apă în lac. Și tot anul acesta vom face reparații la fântânile din Cișmigiu”, a mai spus Corina Bega, la emisiunea „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase