Soția angajatului care a murit pe loc în explozia de la Rafinăria Petromidia, mesaj emoționant după ce și al doilea coleg rănit și-a pierdut viața: „Acum sunt toți trei acolo, sus, împreună”

Soția angajatului care a murit pe loc în explozia de la Rafinăria Petromidia, mesaj emoționant după ce și al doilea coleg rănit și-a pierdut viața: „Acum sunt toți trei acolo, sus, împreună”
Olesa și Iulian Atanasiu se iubeau mult și aveau o familie frumoasă (FOTO: Facebook)
Publicat: 18/07/2021, 19:18
Actualizat: 18/07/2021, 19:36

Olesa Atanasiu, soția tânărului de 32 de ani care e murit pe loc în explozia de la Rafinăria Petromidia, a scris un mesaj emoționant pe Facebook după ce și al doilea coleg rănit în deflagrație, transferat la un  spital din Germania, și-a pierdut viața. „Dacă vă întrebați ce fac băieții, sus, vă zic eu, au plecat băieții la pescuit. Pescuitul ar fi raiul lor!!!”, își încheie ea textul plin de tristețe.

„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât…

În primă fază mi-a ars sufletul și tot ce aveam viu în mine, după asta mi-a plâns sufletul când credeam că nu mai am lacrimi, când am aflat de nea Mihai compresoristul (că așa îl stiu eu de la Iulian)… iar aseară mi-a jelit și inima și sufletul din nou, și eu care credeam că am ajuns la maximă saturare îmi imaginam cum se fac bine, apoi speram și mă rugam să nu sufere, măcar Marian să scape să pot merge la el, să povestim, să îmi povestească despre Iulian al meu să îl rog din suflet să nu îl uite niciodată.

Acum sunt toți 3 acolo sus împreună, acum rog în strigăt disperat pe absolut oricine citește acest mesaj, nu îi uitați, este singurul lucru care îl mai putem face pentru băieții noștri!!! Cel mai rău doare gândul că pot fi dați uitării…

P.S. iar dacă vă întrebați ce fac băieții sus, vă zic eu, au plecat la pescuit. Pescuitul ar fi raiul lor!!!”, a scris ea.

Recent, postase un nou mesaj emoționant, tot pe Facebook, prin care își strigă durerea, după ce a rămas – brusc – văduvă la doar 33 de ani și cu un copil. Olesa și Iulian Atanasiu erau părinții unei fetițe în vârstă de 3 ani.

Textul acela fusese scris cu doar câteva zile înainte ca și al doilea coleg rănit în deflagrație. Acesta a murit, duminică, în spitalul din Germania la care fusese transferat. Decesul a fost confirmat de reprezentanții companiei Rompetrol, printr–un mesaj postat pe Facebook, alături de un mesaj de condoleanțe pentru familia acestuia.

„Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.

Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales.

Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am…

Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă.

Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut”, scria Olesa în urmă cu doar câteva zile.

Celelălalt coleg rănit decedase pe 13 iulie

Tot reprezentanții companiei Rompetrol au anunțat marți, 13 iulie, tot printr-un mesaj postat pe Facebook, că unul dintre cei doi angajați răniți în urma exploziei de la Petromidia a murit într-un spital din Germania.

Cei doi muncitori, care au suferit arsuri grave în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, din data de 2 iulie, au fost transferați în Germania pentru tratament de specialitate. În urma deflagrației, Iulian Atanasiu, angajat la Petromidia, a murit pe loc. De altfel, el și Olesa erau colegi pentru că și ea lucra în cadrul Rompetrol.

CITEȘTE ȘI:


Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului