Soția lui Rudel Obreja, ACUZAȚII grave: Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos. La fiecare vizită eu vedeam că se „topeşte” / A fost la cabinetul medical de nouă ori și i s-a dat „No-Spa”

Soția lui Rudel Obreja, ACUZAȚII grave: Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos. La fiecare vizită eu vedeam că se „topeşte” / A fost la cabinetul medical de nouă ori și i s-a dat „No-Spa”
Soția lui Rudel Obreja, acuzații grave: „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos” / Sursa foto: colaj Romania TV
Publicat: 14/03/2023, 09:01
Actualizat: 14/03/2023, 11:18

Soţia lui Rudel Obreja, Antonia, afirmă că fostul președinte al Federației Române de Box a fost declarat clinic sănătos pe 7 aprilie 2022, atunci când a fost încarcerat. În acest context, văduva lansează mai multe acuzații la adresa justiției din România,

„Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele. În momentul în care cineva intră într-o închisoare intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui.

Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă.

După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească. Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl știam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja, la România TV.

Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box, a murit pe 12 martie, la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata.

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și era deja de nerecunoscut.

Citește și: Fiica lui Rudel Obreja cere mai multe demisii pentru „CĂLĂII” tatălui său, după moartea lui: „Acești Dumnezei în fața cărora am stat cu mâna întinsă 9 luni să ne mai dea un pic de viață!”

„Soţul meu s-a prezentat la cabinet de nouă ori. I s-a dat No-Spa şi Omez”

Soția lui continuă să povestească seria de nedreptăți la care a fost supus fostul pugilist.

„Soţul meu s-a prezentat la cabinet de nouă ori, a subliniat că e o urgenţă ca el să se trateze liber şi i s-a dat „No-Spa” şi „Omez”! E greu acum să vorbesc. Vreau să-l las să plece liniştit. La un moment dat mi-a spus „Să îi ierte Dumnezeu pe călăii mei!” si asta spun şi eu”, a mai adăugat soţia lui Rudel Obreja.

Întrebată dacă soţul ei a refuzat să denunţe pe cineva, în special pe Elena Udrea, Antonia Obreja a spus: „Da, și nu numai! Soţul meu a fost aşteptat cu cătuşele pe masă la DNA şi a fost întrebat dacă a făcut puşcărie neavând antecedente penale! Credeţi că acel procuror nu a ştiut că soţul meu nu are antecedente când l-a chemat? Soţul meu nu a avut nimc de spus pentru că nu a ştiut, el a subliniat acest lucru. „Vă spunem noi ce să scrieţi!”, dar el a spus eu aşa ceva nu fac niciodată!”.

„Soţul meu a fost încarcerat de trei-patru ori, a avut arest preventiv, viaţă de calvar. Am trait şi suferinţa asta nu a ştiut-o nimeni. Restul e poveste. Soţul meu a avut atâta demnitate chiar dacă nu a fost de acord cu deciziile luate, cu abuzurile justiţiei, a spus eu sunt un om demn, rămân în faţa justiţiei”, a conchis Antonia Obreja.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii anunță că va fi vreme frumoasă în ultima lună de primăvară