CNAIR anunță semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al drumului expres București-Târgoviște

CNAIR anunță semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al drumului expres București-Târgoviște
Foto - caracter ilustrativ: Mediafax FOTO
Publicat: 25/11/2021, 21:54
Actualizat: 25/11/2021, 22:18

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi, prin intermediul unui comunicat, că a semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate necesare construcției Drumului Expres București -Târgoviște.

Contractul, care are o valoare de 11.515.926,40 lei fără TVA, a fost semnat cu ofertantul declarat câștigător, TPF Inginerie SRL. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Durata este de 25 luni de la data de începere a contractului, din care 2 luni studiul de prefezabilitate și 23 luni studiu de fezabilitate (18 luni), asistență tehnică acordată beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și asistență tehnică acordată beneficiarului pentru procedura de atribuire a proiectării și execuției lucrărilor (4 luni).

Prin elaborarea studiilor se va realiza conectarea cu sectorul de Autostradă de Centură București Nord și cu Drumul expres Găești-Târgoviște-Ploiești, asigurând conectivitatea Municipiului Târgoviște la rețeaua principală de transport, mai anunță CNAIR.


Vă recomandăm și:

Director CNAIR anunță când se va putea circula integral pe drumul expres Craiova-Pitești

Descoperire istorică pe șantier. Secretele celor 30 de morminte de pe drumul expres Craiova-Piteşti (REPORTAJ)

Drulă anunță lansarea licitației pentru documentaţia drumului expres Bucureşti-Târgovişte

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase