Tatăl polițistului de frontieră din Vaslui care s-a sinucis, după ce se vindecase de Covid, detalii șocante: „A stat cu morții peste noapte în salon și era afectat, șocat”

Redactor:
Dragos Tanase
Tatăl polițistului de frontieră din Vaslui care s-a sinucis, după ce se vindecase de Covid, detalii șocante: „A stat cu morții peste noapte în salon și era afectat, șocat”
Autospecială a Poliției de Frontieră (FOTO: ilustrativ)

Tatăl poliţistului de frontieră din Vaslui care și-a tăiat gâtul cu un flex, chiar în casa părinților săi, în care locuia, spune că fiul său abia se vindecase de Covid, dar în această perioadă a trăit un adevărat coșmar: „A stat cu morții peste noapte în salon și era șocat”.

Familia agentului de frontieră, care a fost găsit în pat cu gâtul tăiat și cu un flex alături de el, care încă funcționa, spune că acesta suferea de o depresie profundă după ce a fost internat în spital cu coronavirus și a fost nevoit să petreacă o noaptea întreagă în salon cu doi pacienți care au murit, relatează Adevărul.

Polițistul, care acum se afla în concediu medical, a stat internat două săptămâni la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, unitate suport pentru pacienţii COVID din judeţul Vaslui.

Săptămâna trecută se externase din spital, însă, deşi se vindecase, era foarte schimbat, fiind încă marcat de cele întâmplate în unitatea medicală.

Erau trei în salon. Cei doi colegi au murit și el nu a putut lua legătura cu doctorii. Ușile la hol erau încuiate, nu a avut ce face. A doua zi, dimineață, au venit doctorii și au luat morții. Dar Costel a stat cu morții peste noapte și era afectat. Era șocat. Așa mi-a povestit. Eu, să fi fost în locul lui…. A rămas cu o sperietură, cu o teamă. Se frământa în sinea lui, deși își făcea treburile zilnice. I-am spus să meargă la Vaslui, să ceară ajutor, însă nu a vrut, pentru că nu mai avea încredere și spunea că el și așa o să moară. A fost cu sora lui la Huși, lua niște pastile. Este dureros! Atâta băiat am. Un om foarte serios, cu un serviciu bun, muncea și nu s-a plâns niciodată de nimic. Duminică seară, am stat la masă, a spus că îi e frig, a mers în camera lui. Dimineață, am muls vaca. Au venit niște oameni și am mers la el să văd ce face. Oh! Și-a scurtat singur viața, cu un flex. Fata a anunțat Poliția. Nu mai avem cuvinte!”, a declarat tatăl bărbatului.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, însă nu sunt suspiciuni în privinţa cauzelor decesului, probele conturând ipoteza sinuciderii. Polițistul lucra în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, județul Vaslui.

Polițist de frontieră din Timiș, răpus de coronavirus, la o zi după ce a fost diagnosticat

Un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Nouă, al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, a murit, la mijlocul lunii septembrie, la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul era căsătorit și avea trei copii.

Sindicatul Europol a anunțat că polițistul de frontieră care a murit a doua zi după ce a fost diagnosticat cu noul virus avea doar 48 de ani.

Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, care a decedat marți după ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, spun cei de la Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Plăcerea pentru care Ion Țiriac plătește 100.000 de euro lunar. Nu poate renunța la ele...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Kanal D le-a dat lovitura de grație lui Pro TV și Antenei 1. ‘Războiul’ din...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide