Taximetristul care și-a ucis soția educatoare a trimis un bilet, la doar o zi după crimă: „Nu-mi cer iertare”

Taximetristul care și-a ucis soția educatoare a trimis un bilet, la doar o zi după crimă: „Nu-mi cer iertare”
Publicat: 16/08/2021, 17:22
Actualizat: 16/08/2021, 19:06

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei care a șocat Bucureștiul. Bărbatul de 48 de ani care și-a ucis soția educatoare, cu care se afla în proces de divorț, a scris, vineri, un bilet pe care l-a transmis uneia dintre surori. Acesta a precizat că nu-și cere iertare, fiind convins de faptul că va ajunge la închisoare, spun surse din anturajul familiei pentru Gândul.

Mai mult, cuplul mai avea un băiețel, iar în urmă cu 20 de ani, bărbatul a vrut să iasă din curte cu mașina și l-a lovit pe copil. Băiețelul de doar doi ani a murit pe loc. În spatele curții, familia are o cruce în amintirea copilului, mai spun sursele.

Biletul de două pagini și suma de 700 lei

Valentin Nicușor Faur, taximetristul acuzat că, joi, a ucis-o pe soția lui cu mai multe lovituri de cuțit, ar fi scris, vineri, la o zi duă crimă, un bilet de două pagini pe care l-a trimis uneia dintre surori.

«Nu-mi cer iertare. Voi ajunge sigur la închisoare», a scris bărbatul. Alături de scrisoare, acesta a trimis un colet cu suma de 700 de lei pentru sora sa, căștile și o trotinetă pentru fiica cea mică a acesteia. Bîrbatul a indicat că banii trebuie folosiți pentru ca aceasta să plătească facturile casei. Mai mult, Valentin Faur a relatat că telefonul soției sale Liliana este în casă și trebuie vândut.

În continuare, potrivit surselor, Faur i-a mai transmis surorii sale, prin intermediul biletului pe care l-a lăsat la magazinul din apropierea locuinței, să închirieze întreaga casa.

Bărbatul era gelos

Cei doi, Liliana și Valentin, ajunseseră să se certe foarte des, potrivit informațiilor obținute de Gândul. Bărbatul era foarte gelos și îi reproșa soției sale că petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare.

La patru zile distanță de la crimă, bărbatul a fost prins de polițiștii Secției 7, într-un service auto, urmând să fie audiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În cauză, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, se arată într-un comunicat al Poliției.

Liliana, educatoare în Bucureşti, a fost înjunghiată mortal, joi, de soțul său taximetrist, cu care se afla în proces de divorț. Crima a avut loc în Sectorul 2. Femeia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului, spun surse judiciare pentru Gândul.ro.

Totodată, pe 20 iulie 2021, și fiica cea mare de 17 ani ceruse un nou ordin de protecție împotriva tatălui ei. Potrivit ordinului de protecție obținut de Gândul, „bărbatul a  strâns-o cu mâinile de gât și a ridicat-o pe peretele camerei, timp în care i-a adresat cuvinte jignitoare”, mai spun sursele citate.

Soții Faur erau în proces de divorț, iar o primă sentință a fost dată de Judecătoria Sectorului 2 în ianuarie. Femeii i-a fost încredințată custodia uneia dintre fete, cea minoră, iar bărbatul a fost obligat să plătească o pensie de întreținere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații