Traian Berbeceanu, înlocuit din funcţie. Cine va fi noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu, înlocuit din funcţie. Cine va fi noul prefect al Capitalei
Traian Berbeceanu va fi înlocuit din funcţie. Cine va fi noul prefect al Capitalei
Publicat: 02/03/2021, 17:23
Actualizat: 02/03/2021, 17:26

Traian Berbeceanu va fi schimbat din funcția de prefect al Capitalei. Locul său va fi luat de Alin Stoica, preşedintele PLUS Sector 6, de profesie avocat.

Alin Stoica a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Între 2016 şi 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic şi Social.

„Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale”

„Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum.

Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu.

Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate”, a declarat Alin Stoica, se arată în comunicatul transmis de formaţiunea USR-PLUS.

Diana Șoșoacă, ironii de la tribuna Parlamentului: ”Domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut”

Senatoarea Diana Sosoacă a făcut diferite afirmații, de la tribuna Parlamentului. în cadrul  dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021. O afirmație a provocat râsete în Parlament. Senatoarea a ținut să vorbească atât despre Legea bugetului de stat, cât și despre protocolul încheiat cu reprezentanții minerilor. Mai mult, Sosoacă a spus că România ar trebui să urmeze exemplul Cehiei privind anularea stării de alertă.

Senatoarea Diana Șoșoacă: Domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut”

Înainte de a vorbi de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban, i-a atras atenția că are doar 1 minut la dispoziție, pentru a vorbi în plen. Replica senatoarei nu a întârziat să apară:

”Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut.” – a spus Șoșoacă, provocând râsetele parlamentarilor din opoziție, PSD și AUR.