Trapperul Albert Nebunu l-a amenințat pe polițistul care l-a picat la examenul auto. „Știu cum te cheamă! Dacă nu te așteaptă pe tine…”

Publicat: 27/06/2023, 13:42

Polițiștii bucureșteni fac verificări după ce un cunoscut interpret de muzică trap, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare, l-ar fi amenințat, într-un podcast, pe polițistul care l-a picat la examenul pentru obținerea permisului de conducere. Albert Nebunu este deja cunoscut de autorități drept un apropiat al mediilor infracționale și a făcut inclusiv obiectul unui dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Albert Constantin, alias Nebunu, a intrat prima dată în atenția autorităților din București în anul 2020, când s-a filmat cu un pistol neletal, pe care l-ar fi deținut în mod ilegal. Ulterior, trapperul a postat pe internet mai multe videoclipuri care au adunat sute de mii de vizualizări.

În cântecele sale, trapperul are o atitudine jignitoare la adresa Poliției, mai ales că tatăl său, Valentin Constantin, alias Vali Nebunu, este un recidivist cunoscut în cartierul Militari și a fost eliberat, recent, din penitenciar.

Invitat într-un podcast moderat de vloggerul Costi Max, Albert Nebunu a recunoscut că nu a reușit să promoveze examenul practic pentru obținerea permisului de conducere categoria B. Acesta s-a plâns de faptul că polițistul examinator l-ar fi declarat respins fără niciun motiv, drept pentru care crede că „are mămăligă în cap”.

Polițist amenințat cu moartea de trapper

„Să se țină bine după ce iau permisul. Bă, dacă nu te așteaptă pe tine…știu eu cum te cheamă”, a spus Albert Nebunu.

De altfel, nu este pentru prima dată când acesta aruncă amenințări în direcția polițiștilor. Sub pretextul unui text muzical, i-a transmis anchetatorului care „l-a arestat” pe tatăl lui, Valentin Constantin, zis Vali Nebunu, că „îi scoate mațele și i le face cravată”.

Modul de viață al tatălui său a făcut ca, la sfârșitul anului 2021, cineva să le incendieze mașina parcată în fața blocului din Militari în care locuiesc.

„În data de 01 decembrie, în jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autoturisme parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporții. În apropierea acestei locații, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism, la care se manifesta un incendiu, care a afectat și alte autoturisme parcate. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21, precum și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, șapte autovehicule fiind afectate de foc”, anunța Poliția Capitalei.

Ulterior, s-a stabilit că cel care dăduse foc autoturismului era un adolescent în vârstă de 16 ani, care ar fi vrut să se răzbune după ce tatăl lui Albert Nebunu i-ar fi înjurat și jignit familia.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Frații Tate i-au angajat pe mascații care le-au percheziționat vila să stea de pază în curte. Ce salarii primesc foștii luptători de elită

EXCLUSIV | Cine sunt motocicliștii Hells Angeles care au bătut cu ciocanul un patron de restaurant. Pentru anchetatori a fost o mare surpriză

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Cozonacul însiropat. Un preparat atipic, dar foarte aromat
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Rusia folosește arme chimice în Ucraina, acuză Departamentul de Stat al SUA