Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Sala Palatului. Unde și când va fi înmormântat artistul: „A fost ultima lui dorință”

Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Sala Palatului. Unde și când va fi înmormântat artistul: „A fost ultima lui dorință”
Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Sala Palatului. Sursă foto: Alexandra Pandrea/Gândul
Publicat: 28/12/2021, 15:01
Actualizat: 28/12/2021, 15:49

Cântăreţul şi compozitorul Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului.

Totodată, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu va ajunge miercuri, între orele 12.00 şi 14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a anunțat Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, într-o postare pe Facebook.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Direcţia de comunicare şi relaţii publice a Camerei Deputaţilor, accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia bulevardului Naţiunile Unite cu bulevardul Libertăţii (intrarea C1).

În vederea accesului şi participării, pe întreaga durată a evenimentului se vor respecta măsurile sanitare în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Soția: „A fost ultima lui dorință”

Brândușa Socaciu, soția lui Victor Socaciu, a precizat că artistul va fi înmormântat, joi, la ora 12.00, în comuna Cornu din județul Prahova, acolo unde acesta și-a petrecut ultimii 10 ani din viață.

Asta a fost ultima lui dorință. A fost locul unde am petrecut cei mai frumosi ani împreună. Nu vreau să-i încalc dorința nici măcar cu gândul”, a precizat Brînduța Socaciu.

În luna aprilie a acestui an, Victor Socaciu a fost infectat cu coronavirus, fiind internat în spital, în stare gravă. Atunci, artistul avea plămânii afectați în proporție de 50%.