Criminalele femeii arse pe câmp, dialog cutremurător în celulă: „Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Trebuia să o aruncăm în pădure!”

Criminalele femeii arse pe câmp, dialog cutremurător în celulă: „Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Trebuia să o aruncăm în pădure!”
Criminalele femeii arse pe câmp, dialog cutremurător în celulă: „Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Trebuia să o aruncăm în pădure!” Foto: colaj GÂNDUL
Publicat: 23/04/2021, 16:00

Samira Constantin, Elena Constantin și Geani Alexandru Dinu, cei care au ucis-o pe Sabina Mihaela Mircea, tânăra de 32 de ani descoperită la finalul lunii octombrie 2020 arsă într-un geamantan pe un câmp din Giurgiu, sunt arestați preventiv și judecați pentru omor și profanare de cadavre. Inițial, femeile au mințit și au refuzat să spună adevărul, dar anchetatorii le-au întins o capcană și le-au instalat microfoane în camera în care erau încarcerate, din Arestul IPJ Giurgiu.

Potrivit rechizitoriului obținut de GÂNDUL.RO, femeile au discutat în celulă despre contradicțiile din declarațiile lor, despre cum au bătut-o pe Sabina Mircea, dar și despre Dinu Alexandru, iubitul Elenei și cel care le-a ajutat pe cele două femei să transporte cadavrul și să-l incendieze.

Citește și: Concluzia șocantă a medicilor legiști: femeia ucisă pe câmp în Giurgiu, a fost arsă de vie, în geamantan

Din stenogramele discuțiilor depuse de procurori la dosar rezultă că cele două surori stabilesc să nu își schimbe declarațiile date în fața procurorilor la audieri, chiar dacă ele nu corespund, ca să nu pară mincinoase în fața anchetatorilor.

SAMIRA: …(n.l. – neinteligibil) în gura ei și-n bafta ei! Îhî! Mircea Sabina! E rea-făcătoare și-n mormânt! E a dracu’!! Dar bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia! Băga-i-aș ………. să-i bag! Măcar dacă o omoram noi!
ELENA: Trebuie să ne menținem aceeași declarație, ai înțeles? Că pe urmă ne ia de mincinoase. Aceeași declarație! C-a fost totul bine, până în ultima seară, când în ultima seară, mi-a povestit copilul, băiatul meu, ce a făcut Sabina cu el!

SAMIRA: Da, dar eu am zis că n-a mâncat bătaie în ultima seară…
ELENA: Dar când?

SAMIRA: Cu câteva zile înainte s-a-ntâmplat…
ELENA: Păi de ce câteva zile-nainte? De ce n-ai bătut-o atuncea?

”Mai bine ne luăm câțiva ani cu bătaia, decât să …”

În timpul discuțiilor, femeile recunosc că au ucis-o pe Sabina, dar susțin că au făcut-o din greșeală, încercând s-o resusciteze după otrăvire.

SAMIRA: Cu câteva zile-nainte s-a întâmplat să mănânce bătaie! Dar ea s-a otrăvit în ziua aia, nu știu când, ori noaptea, ori ziua…
ELENA: I-ai zis de filmare, c-am filmat-o?

SAMIRA: Nu, nu i-am zis. (…)
SAMIRA: Mai bine știi ce? Ne luam câțiva ani, cu bătaia, decât să … (n.l. – neinteligibil)…Păi trebuia sunat la 112…(n.l. – neinteligibil)…veniți, că s-a otrăvit, ai înțeles? Și venea, și-o lua… asta era! Dar nu știa ei, nu știa ei unde… (n.l.  neinteligibil)…Ai înțeles? …(n.l. neinteligibil)…tot era moarte suspectă…și tot ne… (n.l. – neinteligibil)…

ELENA:… (n.l. – neinteligibil)…
SAMIRA: Atunci să fi chemat… timp în care am văzut că îi est rău… atunci de se c*** ea pe ea, de făcea…(n.l. – neinteligibil)…

”Atunci trebuia s-o aruncăm la marginea pădurii”

În continuare, cele două surori care o terorizau pe Sabina stabilesc ce trebuie să spună în fața anchetatorilor în legătură cu loviturile pe care i le-au provocat femeii.

ELENA: Da, da, da…(n.l. – neinteligibil)…cu capu-n p…..! Nu știi ce-avea-n cap?! Ce dracului!? Ești nebună!? Și tot corpul ei era…(n.l. – neinteligibil)…din cap până în picioare! Trebuia atunci s-o aruncăm la marginea pădurii, așa trebuia să-i facem! Nu trebuia să…(n.l. – neinteligibil)…Dar asta este acuma, așa a vrut Dumnezeu să se-ntâmple, așa s-a întâmplat! Și acum Dumnezeu pe noi ne lasă și fără copii, și fără nimica! (…)”.
SAMIRA: Dar loviturile în cap de la ce le avea?

ELENA: Eu am zis că nu știu de lovituri.
SAMIRA: Zici că nu știi…
ELENA: Eu așa am luat-o, așa o țin!

În fața judecătorului, cei trei au recunoscut că au omorât-o în bătaie pe Mihaela Sabina Mircea, apoi au transportat-o cu mașina Silviei Constantin, zisă Samira, pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze.

”Trebuia să vorbim din casă, și nu ne mai lua cu omorul”

În discuția din celulă, Samira îi mărturisește Elenei că de la bun început le-a spus anchetatorilor că nu a folosit vreun corp dur, cuțit sau topor, în uciderea Sabinei.

SAMIRA: …să moară, n-a mai făcut nimic? Zic cu vreo două săptămâni … pentru că … mergeam … (n.l. – neinteligibil) … 3-4 …
ELENA: Iii, 3-4 ai zis, făi fată? Io am zis unu – doi, cine știe când … (n.l. – neinteligibil)…

SAMIRA: Îi aveam p-ăștea foarte rar. Nu în fiecare seară, pentru că … o refuzau mulți clineți. I-am zis. I-am zis, cine se uita la ea? Cine se uita la asta? Eu n-am zis de tine, că te prostituai. Am zis că mergeam cu ea. (…)”
SAMIRA: M…, ăsta a zis tot, tot, tot. Trebuia să vorbim noi de acolo, din casă, și nu ne mai lua nici cu omorul! (…)”
SAMIRA: Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră! Ce e făcut …
SAMIRA: Nu știu. Nu știu.

”Aici am greșit eu, am zis că am băgat-o toți trei în troller”

Cele două surori refac și filmul de dinaintea uciderii, când au bătut-o pe Sabina Mircea și încearcă să stabilească ce a spus fiecare când au fost audiate de procurori.

ELENA:… (n.l. – neinteligibil)… Cum dai, de ce dai? Știi? Care au fost altercațiile?… (n.l. – neinteligibil)… ne băga p-amândouă c-am bătut-o … (n.l. – neinteligibil) … Și Giani a bătut-o? După ce-a lăsat-o sor-mea, sau înainte, nu mai îmi aduc aminte, mi se pare că i-a dat un pumn în spate. N-am zis că odată cu tine.
SAMIRA: Așa am zis și eu. Că n-am bătut-o toți odată!…(n.l. – neinteligibil)… peste mână, peste picior… Dar n-am zis… (n.l. – neinteligibil) … Am zis că n-am dat cu niciun corp dur! Adică, de fapt… n-am zis că n-am dat… cu niciun corp dur… Am zis că n-am dat cu cuțite, n-am dat cu topoare, n-am dat…
ELENA: Da, am zis și eu…

SAMIRA: Toporiști…N-am dat cu furculițe, cu nimic n-am dat! Și nici n-ai văzut pe nimeni să dea? Nu! N-am văzut pe nimeni să dea. (…)”
ELENA: D-asta mă gândesc, că… nu știu cu analiza aia, dacă iese la analiză!

SAMIRA: Tre să iasă!
ELENA: Aici am greșit eu, c-am zis c-am băgat-o toți trei în troller! Și tu ai zis altceva, că tu plecasei! Nu i-ai zis și c-am băgat-o-n troller! Contează cele mai mici detalii! Contează! Asta este… Oricum, cu bine nu scăpăm niciuna din chestia asta!

ELENA: Noi am fost complice, cum ar veni. Nu?
SAMIRA: Io-n chestia asta te-am scos de tot din schemă. Io n-am zis…că tu ai adus bricheta, i-am zis c-o avea el, că el e fumător și are tot timpul bricheta în buzunar. (…)”

”Nimeni nu scapă nepedpsit”

Cele două femei sunt surprinse în interceptări și în momentul în care spun că nu-și regretă fapta și că tot ce este greșit din ce s-a întâmplat cu Sabina este că ele au ajuns în arest.

SAMIRA: Eu, una, sincer, n-am… nici un regret… pentru ce-am făcut! Nu. Nu-mi pare rău! Ție-ți pare?
ELENA: (n.l. – râde)…Îmi pare rău că suntem aici, în p…. mea!

SAMIRA: Păi și mie tot d-asta îmi pare rău! Îmi pare rău de copiii mei!
ELENA: De copiii noștri!

SAMIRA: Îmi pare rău de copiii mei, îmi pare rău de mama!
ELENA: De ea-mi pare rău, îți dai seama!!?

SAMIRA: De ea, mă f** în gura ei și-n…focul care a ars pă ea!
ELENA: Îhî…

SAMIRA: Nu mă interesează… (…) Asta e, când faci niște chestii, trebuie să ți le asumi! Nimeni nu scapă… nepedepsit!
ELENA: Nepedepsit…

SAMIRA: Dar, în p*** mea, să ne pedepsească pentru ce-am făcut, că n-am omorât-o noi! C-avea semnele alea…Dacă n-avea semnele alea, chemam Salvarea!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu i-au trimis în judecată pe Samira Constantin, Elena Constantin și Geani Alexandru Dinu. Dosarul este din 7 aprilie la Tribunalul Giurgiu, care urmeaza să stabiliească primul termen de judecată.

Anchetatorii au stabilit că Sabina Mircea era prostituată și locuia împreună cu Samira Constantin, Elena Constantin și Alexandru Dinu, zis Geani. În noaptea tragediei, ar fi avut loc o ceartă, în urma căreia femeia a fost omorâtă după ce a fost lovită în cap.

Ulterior, așa cum GÂNDUL.RO a informat la acea vreme în exclusivitate, cei trei au recunoscut că au omorât-o în bataie pe Mihaela Sabina-Mircea, apoi i-au transporat corpul cu mașina Samirei pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze. În cele din urmă, medicii legiști au stabilit și cauza morții: șoc traumatic și hemoragic.

Raportul medico-legal, inclus în rechizitoriu, a relevat că, atunci când a fost incendiată, Sabina Mircea era încă vie, aceasta fiind ucisă, în final, de incendiu.

Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA