Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Vedeta pe care o admira cel mai mult: „Mă simt copleșită, mă doare efectiv sufletul”

Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Vedeta pe care o admira cel mai mult: „Mă simt copleșită, mă doare efectiv sufletul”
Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Vedeta pe care o admira cel mai mult: „Mă simt copleșită, mă doare efectiv sufletul” / Foto: Capturi YouTube / TikTok
Publicat: 18/01/2022, 12:24

Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni de către un polițist în vârstă de 27 de ani, care nu se afla în timpul serviciului. Tragedia s-a petrecut în nordul Capitalei, pe bulevardul Laminorului. Fetița obișnuia să se filmeze și să pună clipurile pe TikTok, unde și-a manifestat admirația pentru vloggerița Andreea Bostănică.

În momentul producerii accidentului, Raisa se întorcea de la școală, alături de o prietenă. Ambele au fost lovite violent, pe trecerea de pietoni, de o mașină a poliției, condusă de un agent de la secția 5.

Una dintre fetițe a reușit să scape cu viață, deși rănită, în timp ce Raisa nu a avut nicio șansă.

Raisa era plină de viață și avea numeroși prieteni, scrie kanald.ro. Ea posta diverse clipuri pe TikTok, unde și-a manifestat admirația pentru Andreea Bostănică, supranumită „Regina Tik Tok-ului”. Raisa visa ca Andreea să-i aprecieze și să comenteze la clipurile sale.

Andreea Bostănică a vorbit despre faptul că nu știa ce se întâmplă și de ce o etichetează toți fanii la clipurile Raisei. Ulterior, vloggerița a aflat despre tragedia din Capitală.

„ Foarte mulți m-ați etichetat la clipul unei fetițe și eu nu înțelegeam de ce sunt etichetată și am intrat și eu la știri și mi-a nimerit pe Facebook și pe TikTok. Am văzut mai multe filmări și de-asta sunt așa acum.

Mă simt coplesită, atât de prost și neputincioasă și mă doare efectiv sufletul și am intrat la ea pe pagină și am văzut că ultimul ei TikTok a fost pe piesa mea și a scris acolo: „Sper ca Andreea Bostanică să vadă acest TikTok și să-mi dea inimi”, iar eu nici măcar nu am văzut. Dar acum l-am văzut datorită vouă, pentru că foarte mulți m-au etichetat și când am văzut nu pot să transmit cum m-am simțit.

Oamenii îmi spuneau ca măcar acum să comentez la postare, dacă nu am putut cât a fost în viață. Sincer, dacă aș fi știut, dacă aș putea în momentul dat să o readuc înapoi, aș lua-o efectiv cu mine, i-aș da un milion de inimioare, dar efectiv nu mai pot să fac asta, pentru că nu mai pot să întorc timpul înapoi”, a mărturisit, printre lacrimi, Andreea Bostănică într-un vlog.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult