Un alt pacient internat la clinica unde era tratat Petrică Mîțu Stoian, în camera hiperbară, a ajuns la spital

Un alt pacient internat la clinica unde era tratat Petrică Mîțu Stoian, în camera hiperbară, a ajuns la spital
Cazurile de Covid în Germania au atins un nivel record. Primii pacienți transferați în străinătate/ Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 09/11/2021, 20:13

Un alt pacient internat la clinica privată unde era tratat cu oxigen hiperbaric artistul Petrică Mîțu Stoian a ajuns de urgență la Spitalul Județean Reșița, ulterior fiind transferat la Spitalul Municipal Timișoara pe secția de chirurgie toracică.

Sursele medicale au declarat pentru Gândul că acesta a ajuns la Spitalul Județean din Reșița la scurt timp după ce a făcut o ședință  la camera hiperbară, acolo unde era tratat post-COVID și interpretul de muzică populară Mîțu Stoian.

Pacientul avea o stare generală precară, în urma ședintei de două ore pe care a făcut-o în camera cu presiune hiperbară. La controlul medical s-a stablit că acesta are pneumotorax spontan drept”, spun sursele medicale.

Ramona Gîdea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara, a confirmat pentru Gândul că, în cursul zilei de marți, un pacient de la Spitalul Județean Reșița a fost transferat la Timișoara.

Pacientul este conștient, cooperant și stabil. Acesta a fost transferat pe secția de chirurgie toracică”, a spus Ramona Gîdea.

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.


Citește și:

VIDEO| Dezvăluirile impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele zile din viața cântărețului. Artistul a aflat că a avut COVID după un CT: ”I-au spus că pe plămânul drept are acel ”geam mat”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase