Un băiețel mort a fost descoperit într-o valiză aruncată într-o pădure, în SUA

Un băiețel mort a fost descoperit într-o valiză aruncată într-o pădure, în SUA
Un băiețel mort a fost descoperit într-o valiză aruncată într-o pădure, în SUA / Sursa foto: Indiana State Police
Publicat: 15/05/2022, 10:31

Autoritățile din statul american Indiana fac tot posibilul să identifice un băiețel al cărui cadavru a fost găsit luna trecută într-o valiză, într-o pădure.

Poliția din orașul american Sellersburg cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea unui băiețel de culoare, cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, cu o înălțime de 1,20 m și o constituție zveltă. Cadavrul micuțului a fost găsit într-o valiză, într-o pădure din sudul statului Indiana.

O autopsie efectuată luna trecută nu a furnizat niciun indiciu referitor la cauzele decesului sau la identitatea copilului.

Poliția speră ca raportul toxicologic să ofere mai multe informații.

Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, care căuta ciuperci în pădure și a observat valiza suspectă în pădure, în data de 16 aprilie. Acesta a anunțat imediat Poliția.

Actualmente, polițiștii nu au nicio postă cu privire la identitatea micuțului mort sau la modul în care s-a produs decesul.

Mai mult, coordonatorul anchetei afirmă că victima „ar putea proveni din orice parte a globului”.

Autoritățile au inițiat o linie telefonică gratuită, unde au primit deja între 500 și 1.000 de apeluri legate de acest caz.

Anchetatorii speră ca fotografia cu valiza să îi ajute să identifice victima, transmite CNN.

Cazul Antoniei, fetița ucisă de iubitul mamei sale, care a abandonat cadavrul într-un geamantan

După ce principalul suspect, Florin Beniamin Crișan, a fost audiat și a recunoscut crima, în presa locală din Arad au apărut și primele imagini cu Antonia. Fetița era extrem de frumoasă, dar chipul ei a ajuns de nerecunoscut după ce tânărul de 23 de ani, cu care mama ei o lăsase acasă, a dat-o cu capul de un perete, apoi a turnat peste ea două sticle de acetonă și a incendiat-o.

Criminalul a spus în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

După ce fetița a murit, acesta a îndesat cadavrul într-un geamantan, pe care l-a incendiat la marginea unui cimitir.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase