Un bărbat a murit într-un magazin, în timp ce aştepta la coadă pentru a cumpăra ulei

Un bărbat a murit într-un magazin, în timp ce aştepta la coadă pentru a cumpăra ulei
FOTO - Captură video: Facebook/atanas.georgiev (Bulgaria)
Publicat: 13/03/2022, 21:16
Actualizat: 13/03/2022, 21:46

Un bulgar în vârstă de 77 de ani a murit, duminică, în timp ce stătea la o coadă de 600 de metri pentru a cumpăra ulei, pe fondul zvonurilor că se va scumpi. Sute de oameni s-au îmbrâncit și au fost la un pas de a se lua la bătaie atât în magazin, cât și la intrarea în supermarket, situat în Burgas.

Bărbatul s-a prăbușit brusc la podea, sub privirile îngrozite ale martorilor, care au precizat ulterior că omului i s-a făcut rău după ce a fost împins de clienții care voiau să ajungă la rafturile cu ulei.

Paramedicii, care și-au făcut cu greu loc printre sutele de clienți ai magazinului, nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bătrânului, relatează Antena 3.

Situația „crizei” uleiului seamănă izbitor cu cea din România

La fel ca în România, situaţia este similiară în mai multe oraşe din Bulgaria, iar oficialii spun că nu este clar de la ce a pornit isteria cu uleiul de floarea soarelui, mai ales că produsul este disponibil peste tot.

Cozi uriaşe au fost şi la magazinele din țara noastră, în ultimele zile, când românii au golit rafturile magazinelor.

Speriaţi de o eventuală criză şi de creşterea preţului la acest produs, oamenii s-au grăbit să-şi facă provizii pentru mai multe luni. Isteria a debutat cu mesaje alarmiste pe reţelele sociale, însă nu a avut impact asupra tuturor consumatorilor.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase