Un bărbat din Suceava, care consuma alcool în fața bisericii, a sunat la 112, după ce i-a fost furată sticla

Un bărbat din Suceava, care consuma alcool în fața bisericii, a sunat la 112, după ce i-a fost furată sticla
Foto - caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 21/06/2021, 16:04

Caz bizar în Suceava, unde un bărbat care bea în fața bisericii din oraș a sunat la 112, după ce un alt individ i-a furat sticla de alcool.

Un bărbat din Suceava a sunat la numărul unic de urgență 112, după ce un alt individ l-a deposedat de o sticlă de băutură, pe care o primise la o pomană și din care se cinstea chiar în fața unei biserici din oraș.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12.00, în fața bisericii Sfântul Andrei din cartierul Burdujeni din Suceava.

„Victima” a povestit că în dimineața respectivă a fost la o pomană în biserică, unde a primit mâncare și două sticle de alcool.

Un alt bărbat i-a furat sticla de băutură

După ce a mâncat, acesta s-a așezat pe gardul bisericii, pentru a-și potoli setea cu băutura de la pomană.

La scurt timp, un alt individ s-a apropiat de el și i-a cerut să bea din sticlă, dar acesta a refuzat. După câteva secunde, bărbatul a furat sticla de băutură și s-a făcut nevăzut.

Păgubitul a sunat la 112 și a anunțat că a fost prădat. Polițiștii l-au audiat și au aflat toată povestea.

Desigur, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt, dar șansele ca sticla să fie recuperată sunt reduse spre inexistente.

De asemenea, păgubitul a fost amendat de organele legii, deoarece consuma alcool în spațiul public.

O altă poveste stranie: „Campion” la băut… spirt. Un botoșănean i-a șocat pe medici

Un botoșănean, adus cu ambulanța, i-a uluit pe medicii de la Urgențe, după ce a băut dintr-o suflare o sticlă întreagă de… SPIRT. După isprava demnă de „Cartea (neoficială) a Recordurilor”, bărbatul a fugit și s-a făcut nevăzut. În dimineața zilei de miercuri, un bărbat din Botoșani a bătut „recordul” la băut alcool sanitar. Întâmplarea a avut loc la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult