Un bărbat și-a dus unchiul mort la oficiul poștal pentru a-i ridica pensia. „Întregul oraș este în stare de șoc”

Un bărbat și-a dus unchiul mort la oficiul poștal pentru a-i ridica pensia. „Întregul oraș este în stare de șoc”
Sursa foto: Irish Independent
Publicat: 25/01/2022, 14:12
Actualizat: 25/01/2022, 14:23

Un bărbat mort a fost adus la un oficiu poștal din Irlanda, chiar de către nepotul său, care încerca să îi încaseze pensia. Individul a fost ajutat de o altă persoană, iar acum poliția face cercetări.

Incidentul șocant în care bărbatul decedat a fost sprijinit de alți doi bărbați a avut loc la un oficiu poștal din orașul Carlow, scrie Irish Independent.

Angajații de la oficiul poștal au sesizat că ceva nu este în regulă și au contactat serviciile de urgență, iar poliția s-a deplasat la fața locului.

O localnică care locuiește lângă oficiul poștal a povestit cum fiica ei a văzut doi bărbați care târau o persoană.

„Ea pleca din casa mea în acel moment și a spus că bărbatul nu părea bine, deoarece picioarele lui erau târâte pe pământ”, a spus ea.

Femeia a spus că în acel moment era coadă în fața oficiului poștal.

„Este o locație mică în care pot intra cel mult trei oameni simultan, pentru a se păstra distanțarea socială. Oamenii erau în stare de șoc, deoarece credeau că bărbatul tocmai a avut un atac de cord”, a mai spus ea.

„Era un bărbat drăguț, un vecin drăguț și suntem cu toții foarte supărați”, a spus o altă femeie, citată de publicația irlandeză.

„Nu vrem să speculăm despre ceea ce s-a întâmplat, dar tot ce pot spune este că este o noapte tristă și un șoc pentru noi toți”, a spus un alt locuitor din zonă.

Poliția din Irlanda a confirmat că investighează ce s-a întâmplat.

„Poliția investighează toate circumstanțele din jurul morții inexplicabile a unui bărbat din zona Carlow care a avut loc vineri, 21 ianuarie 2022”, a spus un purtător de cuvânt.

O autopsie va fi făcută, iar rezultatele ei vor stabili cursul investigației.

Primarul orașului Carlow, Fianna Fáil Ken Murnane, a fost șocată când a auzit ce s-a întâmplat.

„Am auzit că a fost o problemă în oficiul poștal. Merg pe acolo tot timpul și este un oficiu poștal foarte aglomerat.Am fost absolut șocată să aud ce s-a întâmplat. Nu pot să cred că cineva ar face așa ceva. Întregul oraș este în stare de șoc. Personalul din oficiul poștal este foarte zguduit de ce s-a întâmplat. Este o situație bizară și supărătoare”, a spus primarul.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase