Un garaj din VASLUI costă cât un apartament cu două camere din același oraș. Cât cere proprietarul pe el și ce „dotări” deosebite are construcția

Un garaj din VASLUI costă cât un apartament cu două camere din același oraș. Cât cere proprietarul pe el și ce „dotări” deosebite are construcția
Un bărbat din Vaslui și-a scos la vânzare garajul la un preț de 42.000 de euro
Publicat: 27/02/2024, 23:42
Actualizat: 27/02/2024, 23:50

Un bărbat din Vaslui și-a scos la vânzare garajul, la un preț de 42.000 de euro, adică exact cam cât costă un apartament cu două camere în același oraș. Doar că acea construcție include două spații de parcare, un grup sanitar și mai multe magazii.

În descrierea anunțului imobiliar se precizează că garajul are o suprafață de 108 metri pătrați. Conform schiței cadastrale, garajul are două spații pentru parcare – una de 33,3 de metri pătrați, iar cealaltă de 18,4 metri pătrați.

Garajul are și un grup sanitar de 4,7 metri pătrați și cinci magazii, cea mai mare având o suprafață de 11,9 metri pătrați. Practic, bărbatul și-a transformat garajul în garsonieră.

La fel a procedat și un clujean, care și-a amenjat și el garajul de 20 de metri pătrați din Mănăștur în garsonieră și apoi l-a scos la vânzare, potrivit Adevărul.

Conform site-ului unei agenții imobiliare, „locuința” are baie și bucătărie și este amplasată la parterul unui imobil cu trei niveluri, cu acces facil și comod și „o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”. Și costă 45.000 de euro.

„Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar. La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabi”, se arată în anunț.

Proprietarul mai specifică faptul că garsoniera are următoarele dotări: „centrală termică proprie, asigurând încălzirea optimă a apartamentului în sezonul rece, frigiderul pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragazul pentru gătitul în condiții ideale și mașina de spălat rufe pentru a vă facilita activitățile zilnice de curățenie“.

Tot el precizează că Mănăștur, cartierul în care se află imobilul scos la vânzare, „este apreciat pentru facilitățile pe care le oferă și pentru accesibilitatea sa către punctele de interes din oraș“.

„În apropiere, veți găsi mijloace de transport în comun, ceea ce vă permite să ajungeți cu ușurință în diverse zone ale orașului“, se mai arată în anunț.

În urmă cu doi ani, un alt clujean, din cea mai mare comună a ţării, Floreşti, şi-a amenajat și el garajul într-o garsonieră.

FOTO – Vremea Nouă

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Probleme legate de funcționarea telefoanelor iPhone. Apple, mesaj pentru utilizatori
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Hans Christian Orsted, pionierul electromagnetismului