Un primar PSD a petrecut cu lăutarii în stradă, în miez de noapte (VIDEO)

Un primar PSD a petrecut cu lăutarii în stradă, în miez de noapte (VIDEO)
Un primar PSD a petrecut cu lăutarii în stradă, în miez de noapte (VIDEO) / Foto: Captură video YouTube.com
Publicat: 05/04/2021, 08:27

Imagini revoltătoare cu un primar PSD, care petrece în miez de noapte, cu lăutari, fără să țină cont de restricțiile anti-COVID în vigoare.

Primarul PSD și lăutarii i-au deranjat pe locuitorii din Motru în plină noapte, scrie realitatea.net.

Cosmin Morega, edilul municipiulu Motru, din județul Gorj, s-a flancat cu lăutari și a petrecut pe stradă, fără mască de protecție.

„Pentru cel mai tare primar posibil din câți au existat vreodată la Motru”, este una dintre dedicațiile făcute de lăutari.

Cosmin Morega a primit cadou un „Jaguar” anul trecut

În octombrie 2020, primarul din Motru s-a făcut remarcat după ce a primit cadou un SUV Jaguar „cu fundă”, de la unchiul său, fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega.

„DRAGUL MEU COSMIN , Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.

As vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu”, scria Morega.

SUV de zeci de mii de euro pentru edil: „La un preț modic, din Germania”

„Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți”, a continuat acesta.

Noul primar din Motru a primit cadou de la unchi un „Jaguar” F Pace, care costă peste 45.000 de euro, dacă e cumpărată de nouă. Un Jaguar F Pace cu peste 150.000 km la bord nu costă, pe piața second hand, mai puțin de 28.000 de euro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase