Un român a băut o ladă cu bere ca să „elimine” vaccinul”. Nu voia „să-i bage bețe în nas și să-i slăbească creierul”

Un român a băut o ladă cu bere ca să „elimine” vaccinul”. Nu voia „să-i bage bețe în nas și să-i slăbească creierul”
Un român a băut o ladă cu bere ca să „elimine” vaccinul”. Nu voia „să-i bage bețe în nas și să-i slăbească creierul” / Foto ilustrație: Pixabay.com
Publicat: 27/10/2021, 12:41
Actualizat: 27/10/2021, 12:42

Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul anti-COVID-19, povestește Laura Ghibu, medicul român stabilit în Suedia. Ulterior, pacientul s-a simțit amețit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinul, ci a alcoolului, experimentează „starea” respectivă.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia . Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să ! Și că după aia s-a din cauza ”, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

„L-am felicitat că s-a vaccinat”

Dr. Laura Ghibu a încercat, ce-i drept, să-i explice omului respectiv că vaccinul nu poate fi „dat afară cu bere” și că amețeala se datorează berilor din sânge: „Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”.

Medicul a confirmat că vorbim despre un român. O altă persoană spune că are în anturaj cinci persoane, „total antivacciniste, dar care s-au vaccinat fix din același motiv: să plece în străinătate”.

Localnicii din Marga, convinși că o mână criminală vrea să-i infecteze cu COVID

A fost agitație mare în comuna Marga din Caraș-Severin. Oamenii au văzut cum un girocopter aruncă un praf alb deasupra localității și au presupus că o mână criminală vrea să-i infecteze cu SARS-COV-2. Misterul s-a lămurit rapid: E vorba de parafină, un praf absolut inofensiv, folosit de piloții acrobatici în timpul spectacolelor aviatice.

Duhovnic antivaccinist: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!”

Teodor Paraschiv, duhovnicul Mânăstirii Durău, a ținut mai multe predici anti-vaccinare, în fața sutelor de credincioși.

Acesta a vorbit despre existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri, controlul populației cu cipuri din vaccin și magneți la locul injecției, transmite Reporter de Iași.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase