Un șofer a fugit după un accident, dar a murit în altă coliziune, în județul Covasna

Un șofer a fugit după un accident, dar a murit în altă coliziune, în județul Covasna
Foto caracter ilustrativ
Publicat: 16/12/2021, 09:02

Un grav accident rutier a avut loc marți seara, în jurul orei 21.00, pe DN 12, în județul Covasna, la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Chilieni, între o autoutilitară și un camion.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier cu victimă la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Chilieni. Din primele informaţii, este vorba despre o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a decedat”, a transmis IPJ Covasna.

Conducătorul auto decedat a fost implicat într-un alt accident rutier, la Ilieni cu puțin timp înainte de tragedie.

Potrivit IPJ Covasna, bărbatul de 45 de ani a părăsit locul tamponării și și-a continuat drumul. La scurt timp, autoutilitara pe care o conducea a intrat în coliziune cu un camion, la volanul căruia se afla un șofer de 42 de ani.

„Autoutilitara implicată marţi seara în accidentul de pe DN12 a mai fost implicată într-o tamponare, un eveniment rutier fără victime, la Ilieni, înainte de producerea accidentului mortal. După tamponare, şoferul a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost implicat în cel de-al doilea accident, în urma căruia şoferul şi-a pierdut viaţa”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe, pentru bzb.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase