Un „super-erou” a prins în braţe o fetiţă de 2 ani, căzută de la etajul 12

Un „super-erou” a prins în braţe o fetiţă de 2 ani, căzută de la etajul 12
Publicat: 02/03/2021, 13:32
Actualizat: 03/03/2021, 08:34

Un curier a devenit „super-erou”, salvând o fetiță de doi ani care a căzut de pe un balcon de la etajul 12.

Nguyen Ngoc Manh, în vârstă de 31 de ani, stătea în mașina lui, așteptând să livreze o comandă, duminică la ora 17:00, când a auzit un copil plângând, a declarat pentru agenția de știri Anninhthudo.

Un „Super-erou” a prins în braţe o fetiţă de 2 ani, căzută de la etajul 12

O femeie a început să țipe și el a scos capul pe fereastră pentru a vedea ce se întâmplă.

El a declarat presei locale din capitala Vietnamului că a crezut mai întâi că este un copil care plânge din alte motive, dar a realizat rapid că este altceva. Copilul se afla la aproape 50 de metri deasupra solului.

„Am văzut o fată care ieșea din balcon”, a spus el.

A sărit din mașină și a urcat pe o clădire din apropiere pentru a se apropia în cazul în care copilul ar cădea. Stând pe un acoperiș metalic folosit pentru depozitarea generatoarelor, el s-a dezechilibrat în timp ce copilul a început să cadă, dar ”m-am redresat și am reușit îl o prind” a spus el.

„Am încercat să întind mâna și am depus efortul maxim să o prind pe fată”, a spus el, sperând că cel puțin ar putea să o împiedice să cadă direct la pământ.

Într-un videoclip al incidentului preluat dintr-o clădire de apartamente din apropiere, copilul poate fi văzut urcând deasupra balustradei balconului  pe o margine subțire. Vecinii dintr-o clădire pot fi auziți strigând către ea.

„Din fericire, copilul mi-a căzut în poală”, a spus Nguyen. „Am îmbrățișat-o în grabă, apoi am văzut sângele scurgându-i din gură, am fost foarte speriat”.

Fetita nu a suferit răni grave

Copilul a fost dus la Spitalul Național pentru Copii, unde medicii au spus presei locale că și-a dislocat șoldul, dar nu a suferit alte răni. Le Ngoc Duy, medic la spital, a spus că este monitorizată.