Imagini șocante! Mai mulți copii aruncați de la etaj din cauza unui incendiu – FOTO/VIDEO

Publicat: 25/02/2021, 14:37

Locuitorii din districtul Bayrampașa din Istanbul au salvat un grup de copii care, în încercarea de a scăpa din calea unui incendiu, s-au aruncat de la fereastră. Mai mulți adulți i-au runcat de la etajul trei al clădirii cuprinse de flăcări.

Locuitorii din cartierul Bayrampașa din Istanbul au reușit să îi salveze pe copii pe 24 februarie. Mai mulți adulți i-au aruncat de la etajul trei, în timp ce aceia care se aflau în stradă întinseseră pături pentru a-i prinde, potrivit duvarenglish.com.

Mai mulți copii, salvați după ce s-au aruncat de la etaj

„Am auzit țipete în timp ce lucram. I-am văzut pe copii la fereastră. Am strâns o grămadă de pături. Și-au salvat viața sărind pe pături”, a declarat Yalçın Koçak, în vârstă de 48 de ani.

Șase copii și doi adulți au fost spitalizați după incendiul de la apartamentul situat la etajul trei. Sursa incendiului ar fi fost un panou de electricitate. Martorii au apelat la numărul de urgență iar pompierii și medicii s-au deplasat la fața locului.

Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Incendiu la două locuinţe din Prahova. O persoană a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit miercuri, 24 februarie, în cartierul Podul Lung din orașul Comarnic, județul Prahova. Două locuinţe au fost cuprinse de flăcări, focul extinzându-se la acestea de la un foişor. Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică.

„Pompierii prahoveni au fost solicitați sa intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un foișor. Incendiul s-a extins la alte doua locuințe, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Din primele informații se pare ca nu sunt victime. La fata locului au fost mobilizate de urgenta 3 autospeciale de stingere și o ambulanta smurd. Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică, el fiind asistat medical.”, informa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.