Unde lucrează Carmen Dan. Vlad Gheorghe, USR PLUS: „Ne-a gazat și acum și-a găsit o slujbă cu salariu gras”

Unde lucrează Carmen Dan. Vlad Gheorghe, USR PLUS: „Ne-a gazat și acum și-a găsit o slujbă cu salariu gras”
Carmen Dan / Foto: Facebook
Publicat: 26/05/2021, 06:40

Carmen Dan lucrează la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, scrie europarlamentarul USR-PLUS Vlad Gheorghe pe Facebook. Acesta subliniază că acest „soldat credincios al lui Daddy” ne-a gazat și acum a fost „recuperat” și are un „salariu gras”.

Vlad Gheorghe scrie că Dan se ocupă cu organizarea registrelor naționale notariale la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot.

Postarea integrală a europarlamentarului pe Facebook:

„NE-A GAZAT, ACUM S-A ANGAJAT – CARMEN DAN ARE SALARIU GRAS.

Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.

Carmen Dan, „omul lui Liviu Dragnea”

Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.

Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.

Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funcții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti.

#10August #RefuzAbuz #JustițieNuCorupție”, scrie Vlad Gheorghe pe rețeaua de socializare.

Dosarul protestului din 10 august va fi redeschis

Curtea de Apel București a hotărât în aprilie 2021 să redeschidă dosarul „10 august”, în care sunt vizați foștii șefi ai Jandarmeriei Sebastian Cucoș, Cătălin Sindile și Laurențiu Cazan.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase