VIDEO | Andreea Marin descrie drama refugiaților din Ucraina: „Am plâns, i-am ținut în brațe, le-am simțit vibrația foarte puternică, durerea profundă”

Publicat: 14/04/2022, 20:21
Actualizat: 14/04/2022, 20:26

Andreea Marin vorbește, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, despre sentimentele pe care le-a avut în momentul în care s-a întâlnit cu refugiații ucraineni care au reușit să fugă din calea războiului. Trăirile intense i-au adus lacrimi în ochi pentru că, spune ea, „le-am simțit vibrația foarte puternică, durerea profundă”.

Prezentatoarea TV a fost profund marcată de dramele prin care au trecut ucrainenii. De aceea, în calitate de ambasador UNICEF, a mers la unul dintre punctele de trecere a frontierei, pentru a fi alături de copiii și mamele care au reușit să fugă din iadul provocat de trupele ruse în țara vecină.

Invitata din această săptămână a lui Adrian Artene, directorul editorial al trustului de presă “Gândul Media Network”, spune că ceea războiul din Ucraina „nu este ceva atât de departe”, iar asta te face să te gândești că „se poate întâmpla și în România”.

Am plâns de curând în legătură cu situația oamenilor din Ucraina. Atunci când am fost la graniță, i-am intervievat, am stat față în față – maturi și copii, mame care s-au prăbușit în brațele mele. Te gândești că se poate întâmpla (și în România – n.red.). Nu este ceva atât de departe. Am stat cu ei, i-am ținut în brațele mele, le-am simțit vibrația foarte puternică, durerea profundă”, a spus ea, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Cele mai tari interviuri pot fi văzute, live, pe canalul YouTube „Altceva cu Adrian Artene”. Cei care doresc să se aboneze o pot face AICI.

Noul format de podcast, săptămânal, pe care-l propune Adrian Artene, directorul editorial al trustului de presă “Gândul Media Network”, este un proiect care, cu siguranță, va intra în sufletul “consumatorilor” de conținut online.

Sâmbătă, de la ora 19:00, puteți urmări interviul complet cu frumoasa prezentatoare TV Andreea Marin.

Citește și

Dirijorul Daniel Jinga, directorul Operei Naționale București: „N-aș cânta manele cu o orchestră simfonică, nu simt asta

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult