VIDEO | Bărbat pus la pământ de doi polițiști locali, după ce a refuzat să poarte mască: „A devenit recalcitrant”

VIDEO | Bărbat pus la pământ de doi polițiști locali, după ce a refuzat să poarte mască: „A devenit recalcitrant”
VIDEO | Bărbat pus la pământ de doi polițiști locali, după ce a refuzat să poarte mască: „A devenit recalcitrant” / Foto: Capturi YouTube.com
Publicat: 28/01/2022, 14:00

Un bărbat de 56 de ani din Alba Iulia a fost scos forțat dintr-un supermarket și imobilizat de doi polițiști locali.

Incidentul s-a petrecut joi seara în Alba Iulia, la un supermarket Profi, scrie Adevărul.ro. Momentul a fost filmat de un martor.

În imagini se vede cum unul dintre oamenii legii este urcat pe bărbatul pus la pământ, în timp ce al doilea îi pune cătușele.

Martorii au strigat cu disperare să îl elibereze pe bărbat, dar agenții nu s-au arătat dispuși să cedeze presiunilor.

Un echipaj al Poliției Locale din Municipiul Alba Iulia, potrivit spuselor martorilor, l-ar fi scos cu forța pe individ in magazin și l-au imobilizat.

„Persoana respectivă nu purta mască, moment în care agenţii l-au rugat să-şi pună mască, motiv pentru care acesta a devenit recalcitrant, adresând cuvinte vulgare la adresa poliţiştilor locali. Domnul respectiv a încercat să folosească forţa, să-l lovească pe unul dintre ei. Colegii l-au somat că vor folosi forţa”, a explicat Marin Calotă, şeful biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Alba-Iulia.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult