VIDEO | Câte femei au trecut prin patul lui Ilie Năstase? Fostul mare tenismen explică modul cum s-a ajuns la cifra de 2.500

Publicat: 09/04/2022, 11:40
Actualizat: 09/04/2022, 11:41

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a destăinuit, într-o nouă ediție a podcastului „Altceva cu Adrian Artene” – proiectul de suflet al directorul editorial al trustului de presă „Gândul Media Network”, cum s-a ajuns la zvonul că prin patul său au trecut 2.500 de femei.

Totul a pornit de la o discuție pe care a avut-o cu o scriitoare, în timp ce era la casa lui de la țara, din Franța.

„Nu mai aveam rachetă acum (dacă aveam relații cu 2.500 de femei – n.red.). Nu știu (câte au fost – n.red.). Treaba asta a început la o discuție cu doamna care a scris cartea. E aceeași persoană care a scris cartea despre David Beckham. Ea voia neapărat partea cealaltă, nu de turnee, ce am câștigat. Ea m-a tot întrebat de domnișoare, câte au fost. I-am spus că nu le număr. La început nu erau multe, pentru că jucam tenis și eram concentrat pe tenis. Poate când m-am retras au fost mai multe”, a spus Ilie Năstase, la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

O glumă s-a transformat, însă, în titluri de presă, iar Ilie Năstase a fost asociat rapid cu un Don Juan.

„La un moment dat, după ce băusem și noi un pahar mai mult, că eram la țară, la mine, la Paris. Ca să scap de ea, i-am zis: „Hai că îți zic adevărul”. Ea zice: „Vreau să știu”. Zic: „Fie de la mine, sunt 2.500”. „Asta am vrut să aud”, a răspuns ea. Și așa s-a scris”, a mai povestit fostul mare sportiv.

Un nou podcast marca Adrian Artene

În noul format de podcast, Adrian Artene a investit energie și credința că va fi pe placul urmăritorilor din toate categoriile sociale.

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast care, cu siguranță, va intra în sufletul „consumatorilor” online, în special datorită temelor care vor fi abordate. Invitații vor fi de marcă și vor putea fi urmăriți, în toată splendoarea lor, săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00.

Urmărește interviul integral cu Ilie Năstase, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19, doar pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene. Abonați-vă aici!

Citește și:

VIDEO | Ilie Năstase: „L-aș vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinția României”

Ilie Năstase: „Mi-am promis că o să-l omor, dar a plecat din România, că îl omoram”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult