VIDEO | Declarații halucinante la un post tv de propagandă din Rusia: „Cine studiază în Occident merge direct în Iad”

VIDEO | Declarații halucinante la un post tv de propagandă din Rusia: „Cine studiază în Occident merge direct în Iad”
Publicat: 24/05/2022, 11:34

Margarita Simonian, șefa postului tv Russia Today, a declarat într-o emisiune tv de luni seară că acei copii care nu vor studia în Occident vor rămâne oameni „normali” și că dacă Rusia nu câștigă războiul va avea de pierdut întreaga omenire.

„Ei toţi cred că noi vom pierde şi Occidentul va câştiga. Ei nu înţeleg că asta este imposibil. Este pur şi simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată”, spune Simonian.

Șefa RT spune că „fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nicio altă cale”.

„Când oamenii întreabă cât va mai dura [războiul] în termeni de alienare şi confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obişnuiţi-vă cu această viaţă nouă”, le transmite aceasta rușilor.

„Brava lume nouă duce direct în Iad”

„Nu pot să suport vaietele cu «ne pare rău pentru copii». De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun «Oamenilor, ar trebui să vă bucuraţi», a mai spus Margarita Simonian.

Aceasta spune că „brava lume nouă duce direct în Iad. Peste 10 ani veţi spune «Mulţumesc foarte mult. Mulţumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident» fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, continuă Simonian.

„Indiferent de ce se întâmplă și cum ne comportăm noi, confruntarea cu ei (Occidentul) va fi pentru tot restul vieților noastre”, a concluzionat reprezentanta postului de propagandă.

Margarita Simonian administrează postul tv Russia Today din 2005 când a fost desemnată în funcția de redactor-șef, la doar 25 de ani.

Aceasta a studiat un an în SUA ca partea a unui program de schimb finanțat de Departamentul de stat american.

UE a interzis canalele de propagandă rusești RT și Sputnik la 27 februarie, la câteva zile de la invazia Ucrainei, scrie Adevărul.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult