VIDEO EXCLUSIV | Ce mai fac directorii pe care Cristian Popescu Piedone îi certa și îi amenința prin stație. Primar interimar Sectorul 5: „Unii dintre ei au părăsit structura. Eu nu m-am dus cu sabia la ei”

Publicat: 13/02/2023, 21:00

Constantin Melnic, primar interimar al Setorului 5, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că unii dintre directorii de departamente cu care lucra fostul edil Cristian Popescu Piedone „s-au cerut plecați”. Actualul spune că nu a vrut să concedieze pe nimeni.

Fostul edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, obișnuia să meargă cu operatorii video pe teren, iar imaginile se postau apoi pe rețelele sociale. Șunt celebre ipostazele în care Piedone își certa angajații, fie prin stație, fie față în față, iar spectacolul culmina cu fraze precum: „Directore, pleci dacă nu se rezolvă”. Ei bine, potrivit actualui primar interimar, unii dintre acei directori „au părăsit structura”.

„Sunt și acum o parte dintre dânșii. Eu de când am preluat comanda, le-am zis că nu dau pe nimeni afara, asta a fost credința mea. Așa sunt eu, mai sufletist. Într-adevăr, unii dintre ei au plecat, au părăsit structura.
S-au cerut să plece, nu s-au speriat de mine, că nu m-am dus cu sabia”, a declarat Constantin Melnic în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Constantin Melnic a mai precizat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” că după ce a preluat primăria, în iulie anul trecut, a avut probleme cu banii.

„Salariile erau întârziate la societățile subordonate”

„Eu m-am dus să fac treabă, să țin linia de plutire a sectorului, pentru că la un moment dat am nimerit un blocaj, nu aveam bani, veneau salariile la oameni. Salariile erau întârziate la societățile subordonate, oamenii dădeau eventual vina pe mine, Și am reușit, salariile la toate societățile se plătesc acum la timp, la termen, deci nu mai avem probleme de genul acesta”, a mai declarat Constantin Melnic în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase