VIDEO EXCLUSIV | Ramona Porumb, viceprimar: „Sectorul 1 avea pe vremuri titulatura de «Capitala Capitalei» / Acum, este plin de gunoaie”

Publicat: 03/10/2022, 20:00

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1 din Capitală, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că administrația condusă de Clotilde Armand a ajuns să arate mizerabil, după ce ani de zile a fost considerată „Capitala Capitalei”.

„Timp de foarte mulți ani, Sectorul 1 avea titulatura de Capitala Capitalei. Și pe bună dreptate, pentru că era foarte bine administrat, și era un exemplu pentru celelalte sectoare. Ulterior, am văzut o degradare, care a culminat în administrația Armand. Sectorul, din păcate este plin de gunoaie, de mizerie, din păcate chiar și de șobolani, iar spațiile verzi sunt degradate. Deci ce a fost cândva un exemplu, nu doar pentru Capitală, dar și pentru celelalte orașe din țară, a ajuns acum să-și dorească să revină la administrația ulterioară, iar toate progresele de atunci sunt îngropate în prezent”, a declarat viceprimarul Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

„Cetățenii își doresc să se întoarcă în administrația Chiliman”

Ramona Porumb a mai precizat că mulți cetățeni consideră că cele mai multe proiecte benefice pentru sectorul 1 au fost demarate în administrația condusă de Andrei Chiliman.

„Cetățenii își doresc să se întoarcă în administrația Chiliman, pentru că atunci au fost demarate proiecte foarte mari pentru sector”, a mai declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase