VIDEO EXCLUSIV | Toni Greblă, despre Pasajul Unirii: „Nu are nevoie de consolidare” / „Problema mai complicată este a planșeului și a casetei Dâmboviței”

Publicat: 20/09/2022, 12:49

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a vorbit, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București, despre lucrările la Pasajul Unirii și problema „mai complicată” a planșeului și a casetei Dâmboviței, care ține de proximitatea față de metrou și alte obiective.

„Dacă ne referim numai la Pasajul Unirii, nu are nevoie de consolidare, el a fost reabilitat și cu asta chestiunile la Pasaj sunt încheiate.

Problema mai complicată este a planșeului și a casetei Dâmboviței , legată de apropierea de metrou ș.a.m.d., care, acum, sunt în perioadă de expertizare, pentru că s-a putut intra, să se vadă exact starea casetei, care sunt lucrările care trebuie efectuate la 60 de ani de la darea lor în folosință, trebuie o consolidare pe tehnologie actuale, îmbunătățit acel sistem, care prevedea curgerea Dâmboviței pe sub acest pasaj.

Sper ca până la mijlocul anului viitor proiectul să fie făcut, proiectul de execuție, apoi va începe execuția în sine. Pentru executarea acelor lucrări absolut necesare, nu va fi nevoie de întreruperea traficului, pentru că acestea sunt lucrările subterane”, a precizat Toni Greblă în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Emisiune poate fi urmărită integral AICI:

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult