VIDEO | Explicația unui tânăr prins drogat la volan: „Am luat pastile pentru măsea”/ Cum a încercat să îi convingă pe polițiști

Publicat: 09/07/2022, 12:55

Un tânăr a fost prins de poliție în timp ce conducea o mașină, deși consumase droguri. În fața polițiștilor, el a spus că a luat pastile pentru măsea și de aceea a fost acel rezultat de DrugTest. Pentru a-i convinge că spune adevărul, a încercat chiar să citească prospectul.

Spre amuzamentul martorilor, dar și al poliţiştilor, tânărul a început să citească prospectul unor medicamente, în timp ce abia se abţinea să nu râdă.

„Pastile de măsea. Nu ştiu ce spune aparatul că eu nu am folosit aşa ceva niciodată. În fiecare zi beau pliculeţe pentru durere de măsea”, a declarat tânărul.

Cu zâmbetul pe buze, aşa a încercat să sfideze tânărul oamenii legii, deşi la testul antidrog acesta ieşise pozitiv la canabis şi amfetamină. Tânărul spune că mergea să se dea în maşinuţe, în Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia.

Nouă șoferi, prinși drogați la volan, noaptea trecută în Constanța

Totodată, poliţiştii au prins, în doar câteva ore, nouă şoferi care conducea sub influenţa drogurilor. Aceştia au fost duşi la spital pentru prelevarea de probe biologice şi s-au ales cu dosare penale.

„Este vorba despre o acţiune în care poliţiştii încearcă să îi depisteze pe cei care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice. Au apărut şi primele rezultate. În mai puţin de trei ore de la debutul acţiunii au fost depistaţi nouă conducători auto care conduceau sub influenţa substanţelor psihoactive”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase