VIDEO | Filmare cu femeia care a produs accidentul cu patru morți de la Iași, cu doi kilometri înainte de locul cumplitei tragedii. Cu ce viteză circula

Publicat: 17/06/2022, 15:58

Mai multe camere video instalate de Primăria Iași de-a lungul bulevardului principal pe unde s-a deplasat mașina condusă de femeia de 39 de ani au surprins ultimii aproximativ 2 kilometri din drumul care s-a finalizat cu accidentul în urma căruia patru muncitori au murit.

Înainte de a ajunge în zona în care s-a produs accidentul de joi noapte, cu patru morți, mașina condusă de femeia aflată sub influența băuturilor alcoolice circula cu o viteză foarte mare.

Se observă faptul că depășește toate mașinile de pe drum, nu reduce viteza în intersecții sau în apropierea trecerilor de pietoni.

Deși forțele de ordine spun că viteza urmează să fie determinată în urma unor analize ample realizate de criminaliști, martorii care au surprins momentele spun că se deplasa cu mai mult de 100 de km/h.

Cine este șoferița care a produs cumplitul accident

Accidentul deosebit de grav care a avut loc joi noapte în Iași, în urma căruia patru muncitori au murit și alți trei sunt răniți, a avut loc în jurul orei 1.00 și a fost produs de o femeie care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Femeia în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit o clădire și a intrat în autoutilitara care se afla parcată pe dreapta și lângă care se aflau mai mulți muncitori de la firma Citadin.

Vezi AICI cine este șoferița care a produs accidentul!

Șoferița care a produs accidentul cu patru victime de la Iași se numește Adina G.

Potrivit Poliției, femeia de 39 de ani era băută la volan. Aceasta conducea o mașină de viteză, marca Alfa Romeo.

Conform presei locale, femeia care se afla la volan are doi copii și este divorțată. Martorii accidentului spun că aceasta conducea cu viteză foarte mare și că, într-un sens giratoriu, aceasta ar fi făcut chiar și drifturi, lucru care urmează să fie verificat de polițiștii de la Biroul Rutier Iași.

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu a absolvit licența și masteratul în Jurnalism și Științe ale Comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Din anul 2016 este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, unde acoperă citeste mai mult