VIDEO | Horoscopul zilei de 24 martie 2022. „Săgetătorii” pot strica o relație

Publicat: 24/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 24 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna se pregătește să iasă din Săgetător, dar înainte va forma cuadraturi cu planetele din Pești, în special cu Jupiter, guvernatorul celor două semne.

Acest context poate amplifica stările emoționale și poate declanșa unele frustrări interioare. S-ar putea să exagerăm cu entuziasmul și să spunem sau să facem lucruri care să deranjeze.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea ca frământările interioare să fie destul de puternice astăzi, însă tot acest context să te ajute să înțelegi ceva din trecutul tău, o experiență trăită. Înțelegându-i rădăcina, te poți detașa mai ușor. De asemenea, poți să-ți schimbi punctul de vedere cu privire la o situație sau eveniment trăit.

Horoscop zilnic Taur

Azi ai mai multă grijă la propunerile financiare care vin spre tine, chiar dacă vin din partea celor din anturaj. Nu este exclus să te simți dezamăgit de un prieten sau de o persoană căreia îi acordasei încrederea și sprijinul tău.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și contextul poate da naștere unor tensiuni cu partenerul de viață, cel mai posibil provocate de tine. Există risc de neînțelegeri și în relațiile profesionale. Fiecare va dori să aibă ultimul cuvânt de spus și să-și susțină propriul adevăr.

Horoscop zilnic Rac

Azi te poți simți mai obosit, mai ales dacă ai mult de muncă și va trebui să te concentrezi intens. Unii nativi se pot confrunta cu unele simptome mai neplăcute, în special de natură hepato-biliară, și cu o stare emoțională apăsătoare.

Horoscop zilnic Leu

Deși Luna trece prin sectorul tău afectiv, azi vei avea senzația că cei dragi nu-ți acordă toate atenția. S-ar putea să apară neînțelegeri cu persoana iubită sau cu copiii și, cel mai probabil, tendința ta va fi de a face reproșuri celor dragi.

Horoscop zilnic Fecioară

Se întrevăd momente tensionate în familie, certuri cu părinții sau cu partenerul. Sunt posibile și neînțelegeri între părinți și partener, iar treburile gospodărești sunt mai dificil de realizat. Dacă ai de rezolvat situații ce țin de casă, de actele unui imobil, nu ai susținerea astrelor astăzi.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ești foarte direct în exprimare și poți spune lucruri destul de neplăcute pentru cei din jur. Te poți aștepta la certuri. Ține cont că fie tu transmiți un mesaj eronat, fie îl interpetezi greșit, fie cineva încearcă să te mintă.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai mai multă grijă la modul în care-ți gestionezi finanțele, mai ales dacă ai de făcut o plată sau o încasare. Poți fi mai ușor de păcălit. Pe de altă parte, ai grijă și la tendința de a face speculații financiare și cheltuieli pentru a cuceri pe cineva sau poate pentru a te distra.

Horoscop zilnic Săgetător

Deși Luna trece prin zodia ta și-ți oferă entuziasm și eneregie, ai grijă la exagerări și la tendința de a te certa cu cei dragi. Este o zi destul de agitată în familie, deci nu duce lucrurile la extrem. De asemenea, ai grijă să nu strici o relație importantă din viața ta.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu prea te simți în apele tale și cel mai probabil gândurile și frământările interioare sunt de vină. Azi ar fi recomandat să nu crezi ce auzi și să nu te lansezi nici tu în afirmații și promisiuni. Poți fi indus în eroare de informații false și de zvonuri sau poți cădea în plasa bârfelor.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu este exclus să te simți dezamăgit de un prieten, de un asociat sau de un proiect în care ai pus suflet. S-ar putea ca dezamăgirea să vină din partea unei persoane căreia i-ai dat bani sau poate tu ceri bani cuiva din anturaj și refuză să te ajute.

Horoscop zilnic Pești

Se întrevede o zi agitată în plan profesional. Ai toate șansele să intri în conflicte cu superiorii, dar și cu figurile autoritare din viața ta. Încearcă să fii autentic și nu juca un rol doar pentru a fi pe plac cuiva. Grijă mai multă la imaginea ta!

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Companiile de Inteligență Artificială încearcă să-l construiască pe Dumnezeu, spune un director european