VIDEO | Marian „Ceaușescu” susține că a fost agresat de Dumitru Dragomir și de bodyguard-ul acestuia. Scandal în fața sediului unui post de televiziune. Ce spune Poliția

Publicat: 09/11/2022, 07:50
Actualizat: 09/11/2022, 17:06

Protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” susține că a fost, marți seara, victima unei agresiuni din partea lui Dumitru Dragomir și a bodyguard-ului acestuia. Polițiștii Secției 1 din Capitală s-au autosesizat după scandalul din fața sediului postului de televiziune B1 TV, unde fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal participase la o emisiune. Au apărut și primele reacții, din partea ambelor tabere.

UPDATE: Jurnalistul dan Bucura a reacționat într-un clip postat pe rețeaua Tik Tok. Acesta spune că este vom ajuge să trăim într-o societate bolnavă dacă lăsa lucrurile să continue într-o asemenea manieră. ”Dacă societatea continuă în felul acesta, credeți-mă că se va ajunge rău”, a spus Dan Bucura.

Protestatarul Marian „Ceaușescu” a postat pe Facebook imagini în care susține că este victima unei agresiuni. El spune că ar fi fost lovit de Dumitru Dragomir, dar și de „badigardul milițianului borfaș Mitică Dragomir, care a sărit la bătaie și m-a lovit cu pumnul în ochi”.

Incidentul violent s-a petrecut, în fața sediului B1 TV, după emisiunea lui Robert Turcescu, „Sub semnul întrebării”, unde a fost invitat Dragomir.

În clipul respectiv se poate vedea cum „Ceaușescu” flutura un steag roșu, cu însemnele PCR. În acest timp, protestatarul îi cere lui Dragomir să discute cu el, adresându-i, totodată, cuvinte grele. Ulterior, fostul șef al LPF a ieșit din sediul televiziunii și l-ar fi lovit pe Ceaușescu. După acest incident, Dragomir s-a îndreptat către mașina sa.

Poliția s-a autosesizat

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat în acest caz.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”.

Ce spune Dumitru Dragomir

Fostul șef al LPF spune că totul a fost planificat dinainte și au fost și alte persoane care l-ar fi atacat, nu doar Ceaușescu.

„Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112?”, a declarat Dumitru Dragomir, marți seară, la Realitatea PLUS, la emisiunea 100%, cu Laurențiu Botin.

Marian „Ceaușescu”, prima reacție

„Cred că victima sunt eu. Eu l-am criticat pe acest Mitică Dragomir pentru cât a furat. El și-a adus șoferul să mă bată. Eu doar l-am criticat, el a sărit mereu la bătaie. Diferența între Dumitru Coarnă și Mitică Dragomir este mare. El nu avea comportamentul acestui personaj sinistru din politică. Când a ieșit el de la postul TV B1 i-am adus doar critici, iar el și șoferul au sărit să mă lovească. Ăsta cred că a fost ordinul lui Mitică Dragomir”, a declarat Marian Moroșanu „Ceaușescu”, în aceeași emisiune.

„Corleone” și „Ceaușescu”, un alt scandal în 2020

În septembrie 2020, Dumitru Dragomir, supranumit „Corleone”, și Marian Moroșanu „Ceaușescu” au fost protagoniștii unui alt scandal, la un pas să se bată, tot în fața sediului B1 TV.

„Cum mi-ai zis? Mi-a zis jigodie? Băi, mi-ai zis jigodie?”, a reacționat Dragomir și s-a năpustit asupra protestatarului.

La acea vreme, Dumitru Dragomir a fost temperat de șoferul său, care a evitat astfel un conflict.

Sursa video: Facebook / Angie Șerban

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”