VIDEO | Mihaela Tatu, la „Fain & Simplu”: Problemele de sănătate sunt note de plată. Dacă e să plec mâine, nu îmi pare rău de absolut nimic

Publicat: 13/11/2022, 22:30
Actualizat: 14/11/2022, 02:21

Mihaela Tatu a vorbit, la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, despre problemele de sănătate pe care le-a avut și spune că, din punctul său de vedere, acestea reprezintă o „notă de plată” pentru stilul de viață din trecut.

Aceasta spune că a trecut prin diverse probleme, dar că înțelege că aceste încercări sunt inerente.

Cu toate acestea, fosta realizatoare TV spune că nu a renunțat niciodată, ci a decis să lupte.

„Când vrei, cu cât te duci mai mult… și nici măcar nu este căutare, este mersul firesc. Eu nu mai caut, că mulți îmi zic «ah, Mihaela e în căutare pentru că e neliniștită». Nu! Sunt foarte liniștită și nu mai caut. Dar în drumul firesc pe care ai apucat și exercițiile, în dorința de a pătrunde în adâncul ființei tale și a face curat și ordine pe mai multe generații în spate, ispitele sunt tot mai mari, provocările pe câmpul fizic sunt tot mai mari. Ca la călugări. Și au început: am mai scos un colecist, s-a întâmplat un fibrom, am mai operat un genunchi, o incontinență urinară, am rezolvat-o și p aia… Deci nu m-am lăsat cu una, cu două. Ele vin. O hernie…”, povestește Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu: „Nu am trăit degeaba!”

Mihaela Tatu spune că nu regretă nimic din ceea ce a făcut de-a lungul timpului, dar că este conștientă că unele alegeri din trecut i-au influențat în mod clar starea de sănătate.

„Nu. Sunt note de plată. Pentru că nu am trăit degeaba 50 de ani, să știi! Am trăit! Am fumat până acum 11 ani, 30 de ani. Am avut un club. Păi nu am stat acolo să beau apă plată. Nopți nedormite. Eu am făcut dans sportiv. Gândește-te câte nopți am dansat până când, cum să zic, făceam bășici nu de la mers, ci de la dans. Nu am stat. Dacă e să plec mâine, nu-mi pare rău de nimic. De absolut nimic”, mai spune fosta realizatoare TV.

Urmăriți întregul podcast aici:

Vă recomandăm să citiți și:

Raluca Anton, în podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar: „Ne concentrăm foarte puțin pe ceea ce înseamnă sănătate mentală

Andrei Dunuță, la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar: „Oamenii iau decizii emoțional și le justifică rațional”

Gáspár György, la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar. Care crede psihoterapeutul că este cea mai mare problemă în relațiile dintre oameni

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase